Η ιστορία του Ryland που γεννήθηκε κορίτσι και η άνευ όρων αγάπη των γονιών του!

Η ιστορία του Ryland που γεννήθηκε κορίτσι και η άνευ όρων αγάπη των γονιών του!

Μπορεί η παρακάτω ιστορία να σοκάρει, ωστόσο αποδεικνύει περίτρανα το πραγματικό νόημα του να είσαι γονιός: Να αντιλαμβάνεσαι τι είναι το παιδί σου, να το αγκαλιάζεις και να το αποδέχεσαι όπως είναι. Και για αυτό οι γονείς του μικρού Ryland έχουν θεωρηθεί από πολλούς ήρωες και πρότυπα γονεϊκής συμπεριφοράς. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία.

Ο Jeff και η Hillary Whittington έμαθαν το 2007 ότι το πρώτο τους παιδί θα ήταν κορίτσι. Ετοίμασαν, λοιπόν, ανάλογα το παιδικό δωμάτιο και ονόμασαν το μωρό Ryland. Μεγαλώνοντας το παιδί ανέπτυξε έντονα "αγορίστικες" συμπεριφορές. Με το που άρχισε, μάλιστα, να μιλά ανακοίνωσε στους γονείς του: Είμαι αγόρι!

Πολλοί τους έλεγαν ότι απλά περνάει μια φάση, ωστόσο αυτό άρχισε να γίνεται όλο και πιο εμφανές. Στα πέντε του χρόνια, το παιδί είπε "όταν πεθάνει η οικογένειά μου, θα κόψω τα μαλλιά μου", ενώ έδειχνε πως ένιωθε εξαιρετικά άβολα με την κοριτσίστικη εμφάνισή του.

Οι γονείς άρχισαν να ψάχνουν τι συμβαίνει και τελικά κατέληξαν πως το παιδί ήταν είχε φυσικά γυναικεία χαρακτηριστικά αλλά στην πραγματικότητα ήταν αγόρι (transgender). Οι γονείς όχι μόνο δεν το απέρριψαν, αλλά το άφησαν να είναι ο εαυτός του. Το ενθάρρυναν να έχει την εμφάνιση που θέλει, άρχισαν να το αποκαλούν "ο Ryland" και του απέδειξαν πως θα το αγαπούν άνευ όρων! Γιατί αυτό κάνουν οι πραγματικοί γονείς.

Δείτε το βίντεο που έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο:

Πηγή: huffingtonpost.com

v