Μπορώ να μείνω έγκυος σε αγόρι; Συμβουλές για να το πετύχετε

Μπορώ να μείνω έγκυος σε αγόρι; Συμβουλές για να το πετύχετε

Έχετε αποκτήσει ήδη κοριτσάκι και θέλετε και αγοράκι; Ή απλά έχετε ονειρευτεί τον εαυτό σας ως μητέρα αγοριού; Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον γιόκα σας! Σύμφωνα με τον Αμερικανό βιολόγο Dr. Landrum Shettles, o οποίος έχει εκδώσει ένα βιβλίο για το πώς μπορείτε να διαλέξετε το φύλο του παιδιού σας, υπάρχει επιστημονική μέθοδος για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι τα αναμενόμενα, αλλά δεν χάνετε τίποτα να προσπαθήσετε!

Πρέπει να ξέρετε πότε έχετε ωορρηξία

Επειδή πολλές γυναίκες δεν έχουν σταθερό κύκλο, είναι δύσκολο να υπολογίσουν την ακριβή ημέρα της ωορρηξίας. Αν ανήκετε όμως στις «τυχερές» που έχουν περίοδο στην ώρα τους, μπορείτε να την υπολογίσετε εύκολα. Ακόμη, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία ειδικά τεστ ωορρηξίας που εντοπίζουν τις πιο γόνιμες μέρες. Ή αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Υπολογισμός Ωορρηξίας του Μama365

Κάντε σεξ κοντά στην ωορρηξία σας

Τα αρσενικά (Υ) σπερματοζωάρια είναι μικρότερα, ταχύτερα και ζουν πολύ λιγότερο στο περιβάλλον της μήτρας απ' ό,τι τα θηλυκά (Χ). Εξαιτίας αυτού, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσετε αγόρι εάν έχετε επαφή 24 ώρες πριν την ωορρηξία και 12 ώρες μετά, γιατί το ταχύ ανδρικό σπέρμα φθάνει νωρίτερα απ' ό, τι το θηλυκό.

Πείτε αντίο στην ιεραποστολική στάση

Δυστυχώς, θα πρέπει να μοχθήσετε λίγο και να αλλάξετε πιθανώς τις συνήθειες σας. Θα πρέπει να διαλέξετε μια στάση με βαθύτερη διείσδυση, όπως το να είστε εσείς από πάνω ή να είναι ο σύντροφός σας από πίσω, έτσι ώστε να πετύχετε την εναπόθεση του σπέρματος κοντά στην είσοδο του τραχήλου. Με αυτόν τον τρόπο, τα σπερματοζωάρια έχουν λιγότερη απόσταση να διανύσουν και άρα περισσότερες πιθανότητες να βγουν «νικητές».

Ξεκινήστε να τρώτε «γενναίες» ποσότητες

Σε κάποιες περιπτώσεις, τα αρσενικά σπερματοζωάρια προτιμούν το αλκαλικό περιβάλλον της μήτρας , γιατί το όξινο τα επηρεάζει αρνητικά. Πώς θα μειώσετε, όμως την οξύτητα; Οι επιστήμονες συνιστούν να αυξήσετε την κατανάλωση του κόκκινου κρέατος, να βάζετε αρκετό αλάτι στα φαγητά και να προτιμάτε τροφές πλούσιες σε κάλιο, όπως οι μπανάνες μειώνοντας παράλληλα τους ξηρούς καρπούς και τα όσπρια.

Να έχετε οργασμό

Άλλος ένας παράγοντας που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αλκαλικό περιβάλλον στον κόλπο σας είναι ο οργασμός. Σύμφωνα με τον Shettles, θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε οργασμό κι αν είναι δυνατό πριν τον σύντροφό σας. Έτσι, θα δημιουργήσετε το κατάλληλο «έδαφος» για να κολυμπήσει γρηγορότερα το αρσενικό σπερματοζωάριο.

Χρησιμοποιήστε το κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο

Αρκετοί αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα του κινέζικου τεστ προσδιορισμού φύλου είναι απίστευτα ακριβή και αξιόπιστα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να τα πιστοποιούν. Συνολικά υπάρχουν 336 συνδυασμοί στο συγκεκριμένο τεστ. Οι 164 προβλέπουν πως το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι αγόρι (49%) και οι 172 πως θα είναι κορίτσι (51%). Σύμφωνα με προσεκτικούς υπολογισμούς προκύπτει πως οι πιθανότητες για μια γυναίκα να κάνει αγόρι είναι πολύ αυξημένες όταν είναι μεταξύ 18-27 ετών. Ενώ αν μια γυναίκα είναι στα 28-34, τότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει κορίτσι. Πάντως μετά τα 35 οι πιθανότητες για κορίτσι ή αγόρι είναι σχεδόν ίδιες. Ίσως για αυτό οι αρχαίοι Κινέζοι ενθάρρυναν τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν σε όσο το δυνατόν νεαρότερη ηλικία, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να κάνουν αγόρι.

Τσεκάρετε το φεγγάρι

Σύμφωνα με έναν λαϊκό μύθο, εάν έρθετε σε επαφή την ημέρα που το φεγγάρι είναι μισό έχετε περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσετε αγόρι. Ξεκινήστε, λοιπόν να παρακολουθείτε το ημερολόγιο και το φεγγάρι ενδεχομένως να σας ανταμείψει!

Φτιάξτε... καφέ στον σύντροφό σας!

Σας φαίνεται παράξενο, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς εάν ο σύντροφός σας καταναλώσει αρκετή ποσότητα καφεΐνης πριν την σεξουαλική πράξη, θα βοηθήσει τα σπερματοζωάρια του να γίνουν πιο γρήγορα κι έτσι θα αποκτήσετε το πολυπόθητο αγοράκι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v