Τι θέλουν πραγματικά τα παιδιά από τον Άι Βασίλη: Ένα συγκινητικό βίντεο!

Τι θέλουν πραγματικά τα παιδιά από τον Άι Βασίλη: Ένα συγκινητικό βίντεο!

Μια υπέροχη διαφήμιση ετοίμασε η ΙΚΕΑ Ισπανίας για τις γιορτές, για τις ανάγκες της οποίας ζήτησε από δέκα διαφορετικές οικογένειες και τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε ένα... πείραμα! Στην Ισπανία τα παιδιά γράφουν γράμμα στους 3 Μάγους (αντί για τον Άι Βασίλη). Ζητήθηκε, λοιπόν, από τα παιδιά του «πειράματος» να γράψουν στο γράμμα τους τα δώρα που ήθελαν για τις γιορτές. Έβαλαν τα γράμματα σε έναν φάκελο και στη συνέχεια ζητήθηκε από τα ίδια παιδιά να γράψουν ένα ακόμα γράμμα με όλα αυτά που θα ήθελαν από τους γονείς τους για τις γιορτές.

Στο δεύτερο αυτό γράμμα οι επιθυμίες τους ήταν εντελώς διαφορετικές από τις πρώτες και σίγουρα διέφεραν πολύ και από ό,τι θα μπορούσαν οι γονείς τους ποτέ να φανταστούν...

Δείτε την υπέροχη διαφήμιση:

«Να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί μου», «να μας ακούτε περισσότερο», «να με γαργαλάτε πιο συχνά», «να περάσουμε μία ολόκληρη μέρα μαζί», «να παίζουμε μαζί ποδόσφαιρο»... ήταν κάποιες από τις συγκινητικές επιθυμίες των παιδιών, όπως τις έγραψαν στο γράμμα προς τους γονείς τους.

Και όπως πολύ όμορφα καταλήγει μια δακρυσμένη μαμά στο βίντεο «Θέλεις πάντα να δώσεις το καλύτερο που μπορείς στα παιδιά σου, όμως ξεχνάς ότι το καλύτερο που μπορείς να τους δώσεις είσαι εσύ!».

v