Οι 10 πιο συγκινητικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε

Οι 10 πιο συγκινητικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε

Ο κόσμος -και οι άνθρωποι που ζουν σ’ αυτόν- είναι μάλλον σκοτεινός. Μια στο τόσο, όμως, κάπου μακριά μας, μεγαλόψυχοι άνθρωποι φωτίζουν αυτό το σκοτεινό κόσμο με τις πράξεις τους. Συγκεντρώσαμε δέκα πραγματικά συγκινητικές στιγμές του 2014, που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι είναι τελικά συμπαθητικό είδος!

Ο μπαμπάς που έντυσε με αυτοσχέδια στολή Ironman το νεογέννητο μωρό του που νοσηλευόταν.

Ο Άγιος Βασίλης που έμαθε νοηματική για να επικοινωνήσει με την κωφή Σάντι.

This Santa Learned Sign Language So He Could Speak To A Deaf Little Girl

 

Ο άνθρωπος που τροποποίησε παιδικά αυτοκινητάκια, έτσι ώστε να μετακινούνται μ’ αυτά παιδιά με προβλήματα κινητικότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο νεαρός που χάρισε στην κοπέλα του ένα βάζο γεμάτο με 365 σημειώματα αγάπης (αναμνήσεις, ατάκες και λόγους που την αγαπάει) για να ξεκινούν όμορφα όλες οι μέρες του 2015!

 

Η πόλη της Αμερικής που γιόρτασε Halloween και Χριστούγεννα νωρίτερα, για να καταφέρει να πάρει μέρος ο μικρός Ίθαν – 4χρονος καρκινοπαθής σε τελευταίο στάδιο.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ. 

Οι πολίτες που συνεργάστηκαν για να απεγκλωβίσουν έναν νεαρό άνδρα, μετακινώντας όλοι μαζί έναν ολόκληρο συρμό του μετρό.

31 Moments That Restored Our Faith In Humanity In 2014

Δείτε εδώ ολόκληρη την ιστορία.

Οι φίλοι του κωφού και τυφλού άνδρα από τη Βραζιλία, που τον βοήθησαν, μέσω της αίσθησης της αφής, να βιώσει την εμπειρία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

 

Δείτε το βίντεο ολόκληρης της προσπάθειας.   

Το 3χρονο κοριτσάκι που κουρεύτηκε, μαζί με την κούκλα του, με σκοπό να προσφέρει τα μαλλιά του για να φτιαχτούν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

 

Ο οδηγός που σταμάτησε το γεμάτο επιβάτες λεωφορείο, για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού και έκλαιγε στο πεζοδρόμιο.

 

Οι Καναδοί πολίτες που, όχι μόνο καθάρισαν τα ρατσιστικά συνθήματα από το τζαμί της πόλης τους, αλλά τοιχοκόλλησαν και μηνύματα συμπαράστασης.

 

Μια δασκάλα αποκάλυψε ότι είναι γκέι και ένα κοριτσάκι τής έγραψε το πιο τρυφερό γράμμα συμπαράστασης!

Η πιο γλυκιά επιστολή στην ιστορία των επιστολών, λέει:

«Αγαπητή Κυρία Ρ. ,

Παρ’ όλο που είστε γκέι, εγώ θα σας συμπεριφέρομαι πάντα όπως τώρα. Ακόμα έχω για ’σας τη γνώμη που είχα και πριν. Είστε υπέροχη δασκάλα και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λέξεις με τις οποίες θα σας περιέγραφα: υπέροχη, καταπληκτική, φανταστική, πανέξυπνη, φοβερή και γενναία. Ο λόγος που λέω γενναία, είναι επειδή μοιραστήκατε ένα προσωπικό μυστικό, (ορθογραφικό λάθος σβησμένο με γραμμή) το οποίο ήταν πολύ γενναίο. Δε χρειάζεται να φοβάστε, γιατί ξέρω ότι όλοι στην τάξη νιώθουν όπως εγώ.

Από Α.

(καρδούλα)

υ.γ. Κυρία Ρ., είμαστε περήφανοι για ‘σας.»

 

Πηγή: buzzfeed.com

v