Πώς κάνουν σεξ οι γονείς!

Πώς κάνουν σεξ οι γονείς!

Όταν ένα ζευγάρι κάνει παιδιά, η ερωτική του ζωή αλλάζει. Ακόμη και τα πιο παθιασμένα ζευγάρια έχουν μερικές μαύρες σελίδες στην ερωτική τους ιστορία, μετά τα παιδιά. Το αυθόρμητο σεξ των ανεμέλων, άτεκνων ημερών ανήκει στο παρελθόν, αφού οι απαιτήσεις και οι προτεραιότητες της καθημερινότητας έχουν πια αλλάξει. Το σεξ μπορεί να είναι μισοκοιμισμένο, ημιτελές ή εντελώς βουβό. Δείτε ποιοι είναι οι πέντε τύποι σεξ που κάνουν τα ζευγάρια με παιδιά και ταυτιστείτε!

To το-μωρό-κοιμάται-σεξ

Το σεξ αρχίζει όταν το μωρό κοιμηθεί και η λήξη σημαίνεται με το πρώτο κλάμα που μεταφράζεται ως «ξύπνησα και πεινάω». Αυτό σημαίνει τρία πράγματα. Πρώτον: το ένα μάτι και το αντίστοιχο αυτί (συνήθως της μάνας) είναι στραμμένα προς το παιδικό δωμάτιο κατά τη διάρκεια του -όχι και τόσο παθιασμένου- σεξ. Δεύτερον: σαν να σας κοροϊδεύουν οι θεοί του σεξ, το μωρό θα ξυπνήσει είκοσι λεπτά πριν το αναμενόμενο και θα σας κάνει να πεταχτείτε απ’ το κρεβάτι και να τρέξετε προς το δωμάτιό του με μισο-φορεμένη πιτζάμα και αναστατωμένα μαλλιά. Τρίτον: το σεξ αυτό δεν θα είναι απλά ήσυχο, θα είναι απόλυτα βουβό. Σημαντικό το σεξ, οπωσδήποτε, αλλά το ζητούμενο είναι ένα. Να μην ξυπνήσει, για κανένα λόγο, το μωρό!

Το μισό σεξ

Ή το ημιτελές σεξ. Είναι το σεξ που συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί άνθρωποι είστε, σας ήρθε μια φούντωση, ένα πάθος και αδράξατε την ευκαιρία (και το σύντροφό σας) επί τόπου, μιας και τα παιδιά λείπουν. Μέγα λάθος. Το σεξ δύο ανθρώπων με οικογένεια που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι καταδικασμένο να αποτύχει, αφού είναι καταδικασμένο να διακοπεί από τη μαμά σας που σας παίρνει τηλέφωνο, τη διαχειρίστρια που χτυπάει το κουδούνι ή -απλά- το μωρό σας που άρχισε να κλαίει!

Το σχεδόν κοιμισμένο σεξ

Είναι ίσως ο συνηθέστερος τύπος σεξ που κάνουν τα παντρεμένα, και κουρασμένα, ζευγάρια. Θα μπορούσαμε να το βαφτίσουμε και «υπηρεσιακό σεξ» αλλά αυτό θα ήταν κυνικό. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για το σεξ που διεξάγεται σε κλίμα κάπως… νυσταλέο. Συμπεριλαμβάνει μερικά χασμουρητά και ελάχιστο κόπο, αφού γίνεται με τεμπέλικη διάθεση.

Το επετειακό σεξ

Σπάνιο αλλά φαντασμαγορικό, το επετειακό σεξ γίνεται σε γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και επετείους. Είναι το σεξ-δώρο για το οποίο φοράτε εσώρουχα άβολα αλλά σέξι. Είναι το σεξ για το οποίο έχετε στείλει τα παιδιά να κοιμηθούν στο σπίτι της μαμάς ή της πεθεράς σας. Είναι το σεξ εκείνο που προβλέπεται να κάνει τη γη να σειστεί συθέμελα. Ενίοτε, όλα κυλούν όπως ακριβώς τα έχετε σχεδιάσει και πράγματι το πάθος ανανεώνεται. Κι άλλες φορές, όχι. Ο γιος σας ανεβάζει ξαφνικά πυρετό ή πιάνει λουμπάγκο την πεθερά σας και πρέπει να πάρετε πίσω τα παιδιά. Στοργική μάνα – Σέξι σύζυγος, σημειώσατε 1.

Το κανονικό σεξ

Μια στο τόσο, τα παιδιά λείπουν για μερικές ώρες από το σπίτι ή κοιμούνται βαθιά, εσείς έχετε προλάβει να ξεμπερδέψετε με όλες τις δουλειές σας και να κάνετε μπάνιο και τίποτα δεν σας σταματά! Καμιά φορά, όλα κυλούν ρολόι και οι γονείς, έπειτα από εβδομάδες, καταφέρνουν να βρουν λίγο χρόνο (και αρκετή διάθεση) για να θυμίσουν ο ένας στον άλλο ότι και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v