«Είμαι παντρεμένη με παιδί και έχω εραστή»

«Είμαι παντρεμένη με παιδί και έχω εραστή»

Όποιον και να ρωτήσετε για την απιστία στον γάμο θα σας πει ότι είναι πάντα λάθος. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει. Και μάλιστα συχνότερα από όσο υποψιάζεται κανείς. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, ποτέ τι οδηγεί κάποιον, μία γυναίκα εν προκειμένω, να παραβιάσει την υπόσχεση πίστης που έχει δώσει; Η Σάσα (ψευδώνυμο για τις ανάγκες του άρθρου) είναι μία σύζυγος, μαμά δύο παιδιών και εκπαιδευτικός, που εξομολογείται πώς έφτασε στην απιστία και μοιράζεται μαζί μας την ιστορία της, τόσο για να την κρίνουμε όσο και για να σκεφτούμε τι θα κάναμε εμείς, σε αντίστοιχη περίπτωση.

«Συμμετείχα σε ένα καλοκαιρινό εθελοντικό πρόγραμμα με το σχολείο. Μου το είχε ζητήσει η διευθύντρια του σχολείου, η Τζένη, με την οποία είχαμε πολύ καλές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αρκετά καλά γνώριζα και τον άντρα της, τον Μάνο, καθώς είχαμε συναντηθεί εκτός δουλειάς αρκετές φορές. Εκείνος έκανε κάτι τεχνικές εργασίες στις εγκαταστάσεις.

Η Τζένη και εγώ ξεκινήσαμε να κάνουμε παιδιά σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε βόλευε να κάνουμε παρέα μαζί τους, οι δύο οικογένειες. Τρώγαμε μαζί τις Κυριακές, βλέπαμε ταινίες κάποια βράδια η μία οικογένεια στο σπίτι της άλλης και μερικές φορές βγαίναμε για καφέ, μόνο ζευγάρια.

Το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και τον Μάνο ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Πειράζαμε ο ένας τον άλλον στα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια ή προσποιούμασταν ότι παλεύουμε. Το πρώτο όριο που ξεπεράσαμε ήταν όταν με χτύπησε ελαφρά στον ποπό (εν είδει πλάκας, που δεν ήταν όμως μόνο πλάκα), καθώς έβγαζα κάτι από το ψυγείο. Ανταποκρίθηκα τσιμπώντας τον επίσης στον ποπό, και νομίζω κάπως έτσι ξεκίνησαν τα αλλεπάλληλα αγγίγματα.

Τους επόμενους δύο μήνες ο Μάνος κι εγώ ήρθαμε λίγο πιο κοντά. Μιλούσαμε στο Facebook, του έστελνα φωτογραφίες μου με εσώρουχα, μου έστελνε δικές του φωτογραφίες. Κάποια στιγμή πήγαμε διακοπές όλοι μαζί και τότε ήταν που ξεκίνησαν οι πιο έντονες σωματικές επαφές. Η Τζένη ήταν έγκυος τότε και πολύ κουρασμένη, πήγαινε νωρίς για ύπνο. Όταν κοιμόταν και ο άντρας μου, πήγαινα και τον έβρισκα στο μέρος που είχαμε συμφωνήσει. Δεν κάναμε ποτέ σεξ, ούτε φιληθήκαμε ποτέ, αλλά κάναμε πράγματα που μας έφερναν και τους δύο σε οργασμό. Ποτέ δεν μιλήσαμε για το γιατί δεν κάνουμε σεξ και δεν φιλιόμαστε. Ίσως νιώθαμε και οι δύο ότι αυτά τα όρια παραήταν μεγάλα για να τα ξεπεράσουμε.

Δεν έχω σκοπό να χωρίσω. Ο άντρας μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ο καλύτερός μου φίλος. Δεν υπάρχει πάθος στην σχέση μας, όμως έχουμε παιδιά, μια ολόκληρη ζωή μαζί και σχεδόν 20 χρόνια ιστορία. Ξέρω, επίσης, ότι ούτε ο Μάνος θα αφήσει ποτέ την Τζένη. Την αγαπάει και αυτός και, επίσης, ένα διαζύγιο θα του δημιουργούσε πρόβλημα και στην δουλειά του (είναι εξωτερικός συνεργάτης του σχολείου μας).

Κάποιες φορές νιώθω ενοχές για όλο αυτό, όπως τότε που ετοίμασα ένα πάρτυ-έκπληξη για την Τζένη και εκείνη με αγκάλιασε και μου είπε πόσο ευτυχισμένη είναι που είμαι φίλη της και που οι οικογένειές μας είναι τόσο κοντά. Δεν ξέρω πραγματικά τι κάνω και τι θα κάνω. Αυτό που συμβαίνει με τον Μάνο είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον υπάρχει στην ζωή μου αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω.

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα με κατακρίνουν γι'αυτό. Και, μάλλον, καλά θα κάνουν. Ξέρω πώς ακούγομαι. Απλά δεν το νιώθω αρκετά λάθος για να το σταματήσω.»

Πηγή: thestir.cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v