Είδηση-σοκ: Εταιρεία κατασκευάζει κούκλες για σεξ με τη μορφή παιδιών!

Είδηση-σοκ: Εταιρεία κατασκευάζει κούκλες για σεξ με τη μορφή παιδιών!

Η σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών είναι το πιο σημαντικό έγκλημα στο οποίο μπορεί να υποπέσει ένας ενήλικας, και θεωρείται από την κοινή γνώμη χειρότερο και από φόνο. Δυστυχώς, όμως, όσα μέτρα και αν ληφθούν για την προστασία των παιδιών, η απειλή πάντα θα υπάρχει. Μία γιαπωνέζικη εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει πλαστικές κούκλες για σεξ, όχι με γυναικείο σώμα, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά με τη μορφή παιδιών! Στόχος της, όπως η ίδια αναφέρει, είναι να συμβάλλει στη μείωση των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των παιδιών, αφού, οι παιδόφιλοι θα προτιμούν να χρησιμοποιούν τις κούκλες από το να έρθουν αντιμέτωποι με το δικαστήριο και, ενδεχομένως, με μια βαριά ποινή.

Ο Shin Takagi, διευθυντής της εταιρείας, παραδέχεται ότι ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, ορμώμενος από την δική του έλξη προς τα παιδιά. «Πρέπει να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος ν' αλλάξουν τα φετίχ ενός ανθρώπου. Βοηθάω πολλούς ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους, χωρίς να παρανομούν και χωρίς να κάνουν κάτι ηθικά λάθος.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Takagi.

«Θεραπείες» για τoυς παιδόφιλους υπάρχουν, ωστόσο σύμφωνα με μελέτες, δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ούτε καταφέρνουν να μειώσουν την έλξη τους για τα παιδιά. Ο Takagi, που πουλάει αυτές τις κούκλες εδώ και μια δεκαετία, πιστεύει ότι έτσι σώζει πολλά παιδιά από την παρενόχληση. «Λαμβάνω πολλά γράμματα από πελάτες που με ευχαριστούν γιατί, με τις κούκλες μου, δεν διέπραξαν κανένα έγκλημα.»

Σύμφωνα με τον Michael Leto, ψυχολόγο και σεξολόγο στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, η εναλλακτική αυτή θ' αποτρέψει κάποιους παιδόφιλους από το να παρενοχλήσουν πραγματικά παιδιά ή να ψάχνουν απεγνωσμένα για παιδικό πορνογραφικό υλικό, για κάποιους άλλους όμως μπορεί πολύ απλά ν' αυξήσει την επιθυμία τους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η πρωτοβουλία σόκαρε τους πάντες και μας έκανε να ανατριχιάσουμε! 

Πηγή: independent.co.uk

 

v