Καλλιτέχνης μοιράζει χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς κάνοντάς τους «τατουάζ»!

Καλλιτέχνης μοιράζει χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς κάνοντάς τους «τατουάζ»!

Ένας καλλιτέχνης από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε έναν τρόπο να κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή των άρρωστων παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων Starship που βρίσκεται στο Aukland. Πώς; Με έναν περίεργο αλλά σίγουρα πρωτότυπο τρόπο. Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του, και να κάνει τατουάζ στους μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου. Μέχρι πρότινος έκανε τατουάζ μόνο σε ενήλικες και μόνο στον ελεύθερο χρόνο του, μέχρι που του ήρθε αυτή η ευφυής ιδέα. Αρχικά, είπε ότι θα έκανε τις δηλώσεις του πραγματικότητα αν συγκέντρωνε 50 likes στο Facebook στη σχετική κοινοποίησή του. Τελικά, όμως, διαψεύστηκε! Η δημοσίευσή του συγκέντρωσε 400.000 likes και έτσι ο Benjamin Lloyd έπιασε αμέσως δουλειά.

Φυσικά, τα τατουάζ είναι προσωρινά και γίνονται με την τεχνική του airbrush, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται βελόνες, αλλά δεν μειώνεται το ευφάνταστο αποτέλεσμα των δημιουργιών του. «Τίποτα δεν μπορεί να μου δώσει μεγαλύτερη χαρά από το να τονώνω την αυτοπεποίθηση αυτών των παιδιών με τα τατουάζ που τους κάνω.» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Benjamin. Το μόνο κακό που ενδεχομένως δυσαρεστεί κάποιους γονείς είναι ότι τα παιδιά αρνούνται να κάνουν μπάνιο μετά για να μην τα χαλάσουν!

Κάποιες φορές πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τους ανθρώπους που προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή των παιδιών, κάνοντας κάτι απλό που μπορεί όμως να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Και φυσικά, να παίρνουμε παράδειγμα απ’ τα παιδιά που γίνονται χαρούμενα με τόσο λίγα και απλά πράγματα.

Δείτε τον Benjamin σε ώρα... δράσης και θαυμάστε τα μοντέλα του.

Πηγή: boredpanda.com

v