10 οικονομικά μαγιό για κάθε τύπο σώματος

10 οικονομικά μαγιό για κάθε τύπο σώματος

Το καλοκαίρι ήρθε, οι ζέστες «μπήκαν» για τα καλά και μια βουτιά στη θάλασσα σχεδόν επιβάλλεται. Επειδή, όμως, η ανανεωμένη καλοκαιρινή μας διάθεση πρέπει να συμβαδίζει και με… ανανεωμένο look, κάντε ένα άκρως καλοκαιρινό δώρο στον εαυτό σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα: αγοράστε το μαγιό που σας αρέσει και που σας κολακεύει χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω από 30 ευρώ. Αρχικά, δείτε τι μαγιό σας ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό σας και στη συνέχεια επιλέξτε σε ποιο από αυτά θα… ενδώσετε!

 

1. Ολόσωμο μαγιό από τα HnM για μεσογειακές σιλουέτες


Για τα πιο κλασικά γούστα, προτιμήστε ένα ολόσωμο, μονόχρωμο μαγιό (που τώρα είναι πολύ στη μόδα), που δένει με λεπτές λωρίδες στο στήθος και την πλάτη. Είναι sexy χωρίς να είναι προκλητικό και ενδείκνυται για τις γυναίκες με ανοιχτή περιφέρεια και μικρό στήθος, αφού το συγκεκριμένο κόψιμο τονίζει το μπούστο. 

Αν προτιμάτε τα πιο φωτεινά χρώματα, επιλέξτε το στην άσπρη εκδοχή του. 

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Βρείτε το εδώ.

2. Φλοράλ μπικίνι με βολάν από την Asos για ψιλόλιγνο σώμα

Τα φλοράλ είναι το διαχρονικό σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Τολμήστε να το φορέσετε και στην παραλία με ένα στράπλες σουτιέν με βολάν και ένα σλιπ στο ίδιο σχέδιο. Προτείνεται κυρίως για τον σωματότυπο «Σωλήνα», με ομοιόμορφο και αδύνατο σώμα. Αν έχετε στενές πλάτες θα σας κολακεύσει ιδιαίτερα. 

Τιμή: το σουτιέν κοστίζει 21,10 ευρώ και το σλιπ 11,25 ευρώ.

Σύνολο: 31,35 ευρώ.

Αγοράστε τα από εδώ και εδώ.  

3. Μπικίνι με… αντιθέσεις και ψηλόμεσο σλιπ από το G-way για γυναίκες με καμπύλες!

Αν σας αρέσει να «παίζετε» με τις αντιθέσεις, επιλέξτε ένα μαγιό με δύο αντίθετα χρώματα και vintage κόψιμο στο κάτω μέρος του. Το κλασικό άσπρο- μαύρο είναι μια επιλογή, ωστόσο αν θέλετε να είστε πιο… προχωρημένη μπορείτε να επιλέξετε την αντίθεση του ροζ με το λαδί. Ειδικά για τις γυναίκες με καμπύλες, όπως οι περισσότερες Ελληνίδες, είναι ένα κόψιμο που θα αναδείξει τα «δυνατά» μας σημεία. Το στήθος τονίζεται όσο πρέπει και το σλιπ είναι ιδανικό για να «κόψει» την ανοιχτή περιφέρεια. 

Βρείτε το online.

Τιμή: 22,70 ευρώ.

4. Πλεκτό μαγιό από τα Pull and Bear  για μινιόν γυναίκες

Η νέα φετινή μόδα στα μαγιό, θέλει να φοράμε τα πλεκτά ακόμα και στις… βουτιές μας! Το συγκεκριμένο κόψιμο ταιριάζει περισσότερο στις μινιόν σιλουέτες με μικρό μπούστο και μικρές αναλογίες. Αν έχετε ρομαντική διάθεση και σας αρέσει ν’ ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Τιμή: το σουτιέν κοστίζει 16 ευρώ και το σλιπ 13 ευρώ. Συνολικά 29 ευρώ.

Θα τα βρείτε εδώ και εδώ.

5. Τα λαχούρια κάνουν… comeback από την Bershka για γυναίκες με μικρή περιφέρεια

Τα λαχούρια, ένα από τα ωραιότερα –κατά τη γνώμη μας- απομεινάρια μόδας που μας άφησαν οι χίπηδες, επιστρέφουν δυναμικά στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Μην τα φοβηθείτε. Το σουτιέν δένει πίσω στο λαιμό ή γίνεται στράπλες και το σλιπ του δένει με χοντρά κορδόνια στο πλάι. Το έντονο σχέδιο θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σας και είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν «κλειστή» λεκάνη. 

Τιμή: το σουτιέν κοστίζει 13 ευρώ και το σλιπ 10 ευρώ. Σύνολο 23 ευρώ.

Βρείτε τα στην ιστοσελίδα του καταστήματος εδώ και εδώ

6. Ολόσωμο μαγιό double face από τα Oysho  για μέση δαχτυλίδι

Ένα= δύο στη συγκεκριμένη περίπτωση! Επενδύστε σε ένα ολόσωμο μαγιό διπλής όψης για να το αλλάζετε κάθε μέρα. Με πρωτότυπο σχέδιο που «ανοίγει» στο ένα πλάι, θα ξεφύγετε από το κλασικό ολόσωμο. Προτείνεται κυρίως για γυναίκες με μικρό μπούστο και λεπτή μέση, που τονίζεται με την «τρύπα» που έχει. 

Βρείτε το στην ιστοσελίδα του καταστήματος. 

Τιμή: 30 ευρώ.

7. Μπικίνι με μονόχρωμο σουτιέν και… χαρούμενο σλιπ από το Fashionroom για πλούσιο μπούστο

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να φορέσετε το ίδιο σχέδιο πάνω και κάτω, ένα σουτιέν σε απαλό πράσινο με ενίσχυση και αποσπώμενες τιράντες (μπορεί να γίνει και στράπλες) και ένα σλιπ με πολύχρωμα λουλούδια θα κάνουν την διαφορά. Το σουτιέν θα αναδέιξει τα... πλούσια ελέη σας και το κάτω μέρος θα «σπάσει» την μονοτονία.

Τιμή: 23 ευρώ.

Θα το αγοράσετε από εδώ.

8.  Στράπλες ολόσωμο μαγιό από το Lightinthebox.com για γυναίκες με κοιλίτσα



Αν γίνατε πρόσφατα μανούλα και θέλετε να κρύψετε τα κιλά της εγκυμοσύνης ή αν απλώς έχετε λίγη κοιλίτσα, προτιμήστε ένα μαγιό που είναι πιο φαρδύ στην περιοχή της κοιλιάς και καμουφλάρει το επίμαχο σημείο.

Σας προτείνουμε το χρώμα το σκούρο μπλε που φέτος αναμένεται να φορεθεί πολύ και που ταιριάζει σε ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες. Αν δεν το προτιμάτε, θα το βρείτε και σε άλλες αποχρώσεις.

Τιμή: 12 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

9. Το πουά στην παραλία από το Bonprix για «φαρδύ» στέρνο 

Ξεφύγετε από τις μονοχρωμίες και επιλέξτε ένα μπικίνι με σχέδιο πουά στο πάνω και το κάτω μέρος του. Το σουτιέν ταιριάζει σε όλα τα… μπούστα. Ωστόσο, είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν ανοιχτούς ώμους γιατί το σχέδιό του, τους «κόβει». Το κάτω μέρος το οποίο μπροστά δεν έχει την κλασσική, παλιομοδίτικη γραμμή των μαγιό αλλά πιο τετράγωνη εφαρμογή είναι ιδανικό για να φέρει την ομοιομορφία στο σώμα σας. Η τιρκουάζ λεπτομέρεια σπάει το έντονο σχέδιο.

Θα το αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 25 ευρώ.

10. Στράπλες μπικίνι με ασπρόμαυρες σκιές από τα Asos για ζουμερές γυναίκες

Για γυναίκες με ζουμερές καμπύλες, ένα μπικίνι με διακριτικό σχέδιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σώμα τους. Ασπρόμαυρες λεπτομέρειες, στράπλες σουτιέν και σλιπ σε ψηλόμεση, vintage γραμμή είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία. 

Αγοράστε το σουτιέν από εδώ. 

Τιμή: 22,50 ευρώ. 

Για να το συνδυάσετε με το αντίστοιχο σλιπ ή με κάποιο άλλο σχέδιο πατήστε εδώ.

v