«Αγάπα τις γραμμές σου»: Το κίνημα που καλεί τις μαμάδες να είναι περήφανες για το σώμα τους!

«Αγάπα τις γραμμές σου»: Το κίνημα που καλεί τις μαμάδες να είναι περήφανες για το σώμα τους!

Το σώμα κάθε γυναίκας καταφέρνει ένα θαύμα: να φέρει στον κόσμο έναν καινούριο άνθρωπο. Όμως, μαζί μ’ αυτό το θαύμα, η κοιλιά γεμίζει ραγάδες γιατί για εννιά ολόκληρους μήνες φιλοξενούσε μέσα της ένα μωρό, το δέρμα «κρεμάει», με τις κρέμες του εμπορίου να μην μπορούν να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση και έτσι τα σημάδια της χαλάρωσης και του πεσμένου δέρματος μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα πάνω του.

Αρκετές μαμάδες, ειδικά αν όλο αυτό το «περνούν» για πρώτη φορά, ίσως πάθουν σοκ από την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή τους, επηρεαζόμενες ίσως και από τις ιδανικές αναλογίες που προβάλλονται από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Όμως, κάποιες φορές τα ίδια τα Μέσα μπορούν να κάνουν μια μικρή αλλαγή, ωθούμενα από τους χρήστες τους. Η καμπάνια Loveyourlines , που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Κοινωνικά Δίκτυα και κυρίως στο Instagram παρακινεί τις γυναίκες να δείξουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι, χωρίς να ντρέπονται για τα περιττά κιλά ή την γεμάτη σημάδια από την εγκυμοσύνη κοιλιά τους. Το κίνημα αυτό έχει εξαπλωθεί στο Ίντερνετ, με αποτέλεσμα πολλές μαμάδες να τολμούν να μοιράζονται αυτές τις φωτογραφίες με όλο τον κόσμο!

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους πούμε ένα μεγάλο «μπράβο», να ακολουθήσουμε την συμβουλή τους, να «αγαπήσουμε τις καμπύλες μας» και να δεχθούμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι -ακόμα ωραιότερο από πριν. 

1. Το δέρμα «κρεμάει»

2. Αλλά η «θυσία» αξίζει!

3. Η γυμναστική δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με πριν

 

4. Οι ραγάδες είναι τα ανεξίτηλα σημάδια των πιο ξεχωριστών 9 μηνών στη ζωή μιας γυναίκας. 

5. Η χαλάρωση ίσως δεν υποχωρήσει αμέσως

 

6. Κι όμως το γυναίκειο σώμα παραμένει όμορφο!

Πηγή: mumsgrapevine.com.au

v