12 φωτογραφίες μητρότητας που λένε την αλήθεια

12 φωτογραφίες μητρότητας που λένε την αλήθεια

Η μητρότητα έχει καλές και κακές στιγμές. Τη μια στιγμή απολαμβάνεις τα χαμόγελα, το παιχνίδι και την ανεμελιά και την άλλη παραδίνεσαι στην εξάντληση, προσπαθείς να ηρεμήσεις το μωρό σου που κλαίει ασταμάτητα και αλλά και να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Ναι, η μητρότητα είναι γεμάτη αντιθέσεις! Και σίγουρα είναι πολλά παραπάνω από τις φωτογραφίσεις περιοδικών, όπου οι φροντισμένες μαμάδες παίζουν ανέμελα με τα παιδιά τους στο πάρκο. Όμως, τελικά η «δική μας» μητρότητα είναι η καλύτερη!

Εμπνευσμένη από αυτή την ιδέα, η φωτογράφος Eran Sudds αφιέρωσε ένα ολόκληρο φωτογραφικό project για να μας δείξει την αληθινή πλευρά της μητρότητας, χωρίς φίλτρα, χωρίς στημένες φωτογραφίες και βαρυσήμαντα λόγια. Το υλικό συλλέχθηκε από πραγματικές μαμάδες που έστειλαν τις φωτογραφίες τους, κι αυτό είναι που κάνει το έργο της ξεχωριστό.

Η μοναδική οδηγία της προς τις μαμάδες ήταν η εξής: να μην μακιγιαριστούν, να μην χτενίσουν τα μαλλιά τους και να μην συγυρίσουν στο σπίτι, αλλά να τα αφήσουν όλα όπως ακριβώς είναι.

Έτσι, στις φωτογραφίες θα δείτε μαμάδες που ετοιμάζουν το φαγητό ενώ στο άλλο χέρι κρατούν το μωρό τους, μητέρες που παρηγορούν τα παιδιά τους, που διαβάζουν παραμύθια στο πάτωμα και που κάνουν τα πάντα για να είναι τα παιδιά τους ευτυχισμένα!

«Η μητρότητα χωρίς φίλτρα» είναι ένα project που υπενθυμίζει ότι η τέλεια μητρότητα είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τις ατελείς στιγμές της! Δείτε τις φωτογραφίες και ταυτιστείτε... 

 

Πηγή: Huffingtonpost.com
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v