Ζώντας με 4 κόρες: Οι φωτογραφίες αυτού του μπαμπά κατέκτησαν τις καρδιές μας

Ζώντας με 4 κόρες: Οι φωτογραφίες αυτού του μπαμπά κατέκτησαν τις καρδιές μας

Στα περισσότερα περιοδικά βλέπουμε την ιδανική εικόνα της οικογενειακής ζωής: μαμάδες και μπαμπάδες περιποιημένοι και φτιαγμένοι να αγκαλιάζουν με πλατύ χαμόγελο τα παιδιά τους- τα οποία σου δίνουν την εντύπωση ότι ποτέ δεν έχουν κλάψει/ φωνάξει/ λερώσει ποτέ. Ένας μπαμπάς, δίνοντας μια… γροθιά στο κατεστημένο, αποφάσισε να μας δείξει τα πράγματα από την άλλη μεριά: βάζοντας μεγάλες δόσεις χιούμορ, φωτογραφίζει την καθημερινότητά του στο σπίτι με τις 4 κόρες του- όλες κάτω από δέκα ετών και οι δύο εξ' αυτών να μην έχουν καν χρονίσει!

Το τι επικρατεί καθημερινά στο σπίτι δεν μπορούμε να το φανταστούμε... Μπορούμε όμως να το δούμε και να διασκεδάσουμε!

Ο κοριτσομπαμπάς λοιπόν, μας αφήνει να παρακολουθήσουμε πώς τα καταφέρνει με την… θηλυκή εκστρατεία που έχει ν’ αντιμετωπίσει στο σπίτι -και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίζουμε τη γυναίκα του. Όπως δήλωσε ο γοητευτικός Simon Hooper, σκοπός του είναι να δείξει στον κόσμο από μια ρεαλιστική σκοπιά πώς είναι η ζωή ενός γονέα από την οπτική ενός… γονέα, μαζί με πολύ γέλιο!

Οι φωτογραφίες θα σας θυμίσουν κάτι από τη δική σας καθημερινότητα -ακόμα και αν δεν έχετε 4 παιδιά- και θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Απολαύστε, λοιπόν, τον Simon και... τα κορίτσια του την ώρα του φαγητού, του μπάνιου, της εξόδου ή του παιχνιδιού:

 Πηγές: Huffingtonpost.com και Boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v