Μαμάδες στα πρόθυρα... του σχολείου!

Μαμάδες στα πρόθυρα... του σχολείου!

Advertorial
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε λίγο και οι μαμάδες επιφορτίζονται με ένα επιπλέον καθήκον: να πάνε τα παιδιά σε οφθαλμίατρο, παιδίατρο, οδοντίατρο ώστε να είναι σίγουρες ότι θα ξεκινήσουν υγιή και χαρούμενα τις μαθητικές υποχρεώσεις τους.

Το Doctoranytime.gr κάνει τη διαδικασία της ανεύρεσης του κατάλληλου γιατρού, υπόθεση ενός κλικ. Με 50 διαθέσιμους γιατρούς στις ειδικότητες που χρειάζεται μία μαμά, το θέμα «γιατρός» φεύγει από τη λίστα με τις «πιο δύσκολες δουλειές». Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στο www.doctoranytime.gr, να συμπληρώσουν τα φίλτρα αναζήτησης, να βρουν τον γιατρό της αρεσκείας τους και να κλείσουν ραντεβού χωρίς τηλέφωνα, αναμονή και ταλαιπωρία.

Ακόμη κι αν δεν βρουν το γιατρό που επιθυμούν, αλλά θέλουν να βάλουν τέλος στα τηλέφωνα και την ταλαιπωρία, μπορούν να προτείνουν τους γιατρούς της επιλογής τους στο [email protected] και το Doctoranytime.gr θα φροντίσει να τους εντάξει στο δίκτυο του.

Το Doctoranytime.gr εύχεται σε όλες τις μαμάδες καλή σχολική χρονιά και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να δουλεύει πυρετωδώς για τη διευκόλυνσή τους. Γιατί οι μαμάδες αξίζει να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v