Μαμά έφυγε από τη ζωή και άφησε στην κόρη της 17 δώρα - 1 για κάθε χρόνο ως τα 18

Μαμά έφυγε από τη ζωή και άφησε στην κόρη της 17 δώρα - 1 για κάθε χρόνο ως τα 18

Μια πολύ συγκινητική ιστορία την αγάπη μιας μάνας κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συγκίνηση σ΄όλους μας. Η Eliza Girotto στα 40 της χρόνια, έχασε την μάχη με τον καρκίνο του μαστού και έφυγε απ' τη ζωή. Όχι όμως πριν φροντίσει να αφήσει στην μονάκριβη κόρη της μια «κληρονομιά» από δώρα για να την θυμάται.

Η άτυχη γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού την ημέρα που γέννησε την κόρη της. Όπως είπε και ο σύζυγός της «Από εκείνη την ώρα η ζωή μας έτρεχε σε δυο ταχύτητες. Από τη μία η χαρά για την κόρη μας και από την άλλη το άγχος για την μάχη με τον καρκίνο.»

Δυστυχώς η Eliza έχασε την μάχη... Πήρε όμως την απόφαση να είναι δίπλα στην κόρη της σε γενέθλια και γιορτές με ένα υπέροχο και συγκινητικό τρόπο. Της ετοίμασε 17 δώρα, ένα για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθεί, έτσι ώστε να ξέρει ότι η μαμά της την σκέφτεται από ψηλά.

Για παράδειγμα, για τα 13α γενέθλιά της θα λάβει το πρώτο της κόσμημα, στα 14α, η μικρή Άννα θα πάρει δώρο ένα μυστικό ημερολόγιο. Ενώ στα 18 της χρόνια μια υδρόγειο σφαίρα με πινέζες σε διάφορα μέρη, όπου η μαμά της την παροτρύνει να επισκεφτεί.

H υπέροχη αυτή γυναίκα άφησε ακόμη στην κόρη της ηχογραφημένα μηνύματα με μαμαδίστικες συμβουλές και έκρυψε διάφορα γράμματα στο σπίτι που απευθύνονται στον άντρα της, για όταν την έχει ανάγκη.

Πηγή:mirror.co.uk

v