6 επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

6 επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Παραδεχτείτε το: Όσοι αγαπάτε τα επιτραπέζια και έχετε πολύ μικρά παιδιά ανυπομονείτε να μεγαλώσουν για να παίζετε μαζί τους. Και όσοι έχετε μεγαλύτερα παιδιά, το να παίζετε μαζί τους επιτραπέζια αποτελεί μία από τις αγαπημένες σας οικογενειακές στιγμές. Για τους πρώτους έχουμε απλά να συστήσουμε «υπομονή». Για τους δεύτερους, όμως, έχουμε να προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα επιτραπέζια για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Ηλικίες παιδιών: 5 έως 9 ετών

Μάντεψε ποιος;
ΜΒ
Οικογενειακά επιτραπέζια

Σας ξυπνά μνήμες; Το «Μάντεψε ποιος» συνεχίζει να είναι από τα πλέον ευπώλητα επιτραπέζια της αγοράς, απευθυνόμενο σε παιδιά από 6 ετών και πάνω, στο οποίο όμως μπορούν να συμμετέχουν μόνο 2 παίκτες. Στο αγαπημένο παιχνίδι οι δύο παίκτες καλούνται  μέσω ερωτήσεων ο ένας στον άλλον να ανακαλύψουν το «πρόσωπο» που έχει ξεχωρίσει ο κάθε ένας για να παίξει τον κάθε γύρο.

Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και από εδώ.

Τιμή: 14,98 ευρώ.

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι
Haba
Οικογενειακά επιτραπέζια

Η πραγματική η πριγκίπισσα ή μήπως λέει ψέματα; Τοποθετήστε τα μαξιλάρια, τις κουβέρτες και τα στρώματα το ένα πάνω στο άλλο για να κάνετε την δοκιμή που θα δώσει την απάντηση. Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω και έχει διάρκεια μόλις 10 λεπτά.

Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

Τιμή: 30,60 ευρώ.

Ηλικίες παιδιών: 9 έως 12 ετών

Souvlaki wars
Kaissa Games
Οικογενειακά επιτραπέζια

Σουβλάκια, πίτες, πατάτες και… ανυπόμονους πελάτες περιλαμβάνει το πανέξυπνο, ελληνικής έμπνευσης και σχεδίασης, παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 4 παίκτες, ηλικίας άνω των 10 ετών. Σκοπός του παιχνιδιού; Οι παίκτες να ντυθούν σουβλατζήδες και να «επιχειρήσουν» με θεμιτά και αθέμιτα μέσα έναν αγώνα κατά της λιγούρας. Τα παιδιά όχι μόνο θα το λατρέψουν αλλά… θα τους ανοίξεις και η όρεξη!

Θα το βρείτε στα καταστήματα Kaissa, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και online από εδώ.

Τιμή: 14,99 ευρώ.

Photo Safari
Jumbo
Οικογενειακά επιτραπέζια

Καλέστε τα παιδιά σε ένα φωτογραφικό σαφάρι, παίρνοντας φωτογραφίες από τα πιο αστεία ζώα. Χρησιμοποιήστε την κάμερα για να πάρετε 4 διαφορετικές φωτογραφίες από το ίδιο ζώο αλλά φροντίστε η κάθε μία να αποτελείται από διαφορετικές πόζες!

Θα το βρείτε στο κατάστημα Playscape (Αχαΐας 23 –κάθετη της Λ. Ριανκούρ, τηλ. 210 6132541).

Τιμή: 26 ευρώ.

 

Ηλικίες παιδιών: 12 ετών και άνω

7 Θαύματα
Kaissa Games
Οικογενειακά επιτραπέζια

Ο κάθε παίκτης είναι ηγέτης μιας από τις 7 μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου και σκοπός του είναι να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να αναπτύξει τις εμπορικές του οδούς και δηλώσει την στρατιωτική του υπεροχή. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Kaissa, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

Τιμή: 41,99 ευρώ.

Λίθινη Εποχή
Kaissa Games
Οικογενειακά επιτραπέζια

Αν πιστεύετε ότι διανύουμε τώρα δύσκολες εποχές, το παιχνίδι αυτό μπορεί να πείσει τα παιδιά ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και δυσκολότερες, όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιήσουν τα χέρια και τα πόδια τους για να δαμάσουν την άγονη γη. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι κάτοικοι της λίθινης εποχής να «ανέβουν» πολιτισμικά, μαζεύοντας τροφή, σπάζοντας πέτρες και αναζητώντας χρυσό.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Kaissa, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

Τιμή: 39,99 ευρώ.

v