«Δυο λόγια στην κολλητή μου που εξαφανίστηκε από τη ζωή μου ξαφνικά»

«Δυο λόγια στην κολλητή μου που εξαφανίστηκε από τη ζωή μου ξαφνικά»

Το να εξαφανίζεται η καλύτερή σου φίλη από τη ζωή σου χωρίς καμία εξήγηση, εντελώς ξαφνικά μπορεί να σε διαλύσει συναισθηματικά. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να το ξεπεράσεις και μπορεί να μην τα καταφέρεις ποτέ, όπως αυτή η γυναίκα.

«Αγαπημένη μου φίλη,

Πολλά έχουν αλλάξει μεταξύ μας, αλλά στην καρδιά μου παραμένεις η ''κολλητή'' μου.

Αυτό ήσουν πάντα για μένα...

Παρόλο που δεν μιλάμε πια. Δεν μοιραζόμαστε τα μυστικά μας ούτε βγαίνουμε όπως παλιά για να πούμε τα νέα μας και να χαρούμε η μία την παρέα της άλλης. Κακά τα ψέματα, είναι σαν να είμαστε δυο ξένοι άνθρωποι που βρίσκονται τυχαία στο ίδιο σημείο.

Κάποτε, όμως, ήσουν το καταφύγιό μου. Ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόμουν να μιλήσω για ό,τι μου συνέβαινε. Πόσες φορές είχα γελάσει και κλάψει στην αγκαλιά σου!

Η ευτυχία σου και οι επιτυχίες σου με έκαναν πάντα τόσο χαρούμενη. Πιο πολύ κι από εσένα την ίδια. Ήθελα πάντα να είμαι στο πλευρό σου σε ό,τι καταφέρνεις. Τώρα, το μόνο που πραγματικά λαχταρώ είναι να σε δω να πούμε δυο κουβέντες...

Όταν έφυγες ξαφνικά από τη ζωή μου ήταν σαν να έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Κάθε μέρα ήταν δύσκολη και επώδυνη. Δεν υπήρχαν μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα ή μηνύματα, ούτε βόλτες με το αυτοκίνητο και ζεστοί καφέδες στο παγκάκι της γειτονίας. Μόνο απέραντη μοναξιά...
 
Μέχρι και σήμερα δεν το έχω ξεπεράσει. Υπάρχουν φορές που σου μιλάω μέσα στο μυαλό μου. Σε ρωτάω για διάφορα ζητήματα που με απασχολούν και προσπαθώ να προβλέψω τις απαντήσεις σου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το γεγονός ότι το άλλο μου μισό έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό και εγώ έχω μείνει στάσιμη.

Με άφησες όταν σε χρειαζόμουν περισσότερο. Αισθάνομαι παγιδευμένη και δεν μπορώ να λειτουργήσω ξανά χωρίς εσένα.

Μακάρι να μπορούσα να σε δω, να σου μιλήσω, να το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Σε αγαπάω πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φιλία μας.

Με αγάπη,

Η πρώην κολλητή σου»

Ελεύθερη μετάφραση από yourtango.com

v