3 γλυκά με 2 μόνο υλικά!

3 γλυκά με 2 μόνο υλικά!

Αν έχετε βραδινές (ή και πρωινές!) λιγούρες για γλυκό και θέλετε να φτιάξετε κάτι γρήγορα και με λίγα υλικά, σας έχουμε τη λύση!

Σοκολατένιες μπάρες Oreo

Tι θα χρειαστείτε

  • 12 μπισκότα Oreo, σπασμένα με το χέρι
  • 280 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα

Τι πρέπει να κάνετε

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς. Έπειτα την απλώνουμε με μια μαρίζ σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και την αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα και βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια τις σοκολατένιες μπάρες και σερβίρουμε.

Πηγή: bakersroyale.com

Σοκαλατένιο γλυκό ψυγείου με μπανάνες

Τι θα χρειαστείτε 

  • 250 γραμμάρια κλασική κουβερτούρα
  • 250 γραμμάρια μπανάνες

Τι πρέπει να κάνετε

Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας. Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις μπανάνες. Αμέσως μετά, αφαιρούμε την λιωμένη κουβερτούρα από το μπεν μαρί, προσθέτουμε μέσα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 16 εκατοστών και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

Πηγή: dimitriosmakriniotis.gr

Μπισκότα καρύδας

Tι θα χρειαστείτε

  • 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα 
  • 100- 150 γραμμάρια καρύδα

Τι πρέπει να κάνετε

Αρχικά, ρίχνουμε περίπου 3/4 του κουτιού του συμπυκνωμένου γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε  καλά. Θέλουμε το μείγμα να είναι σχετικά «σκληρό» για να μπορέσουμε να το πλάσουμε. Στη συνέχεια, πλάθουμε σε μπάλες τα μπισκότα και ψήνουμε για 10 λεπτά.

Πηγή: 30seconds.com

v