Ο μικρός Λουκάς παλεύει για 3η φορά με την λευχαιμία και υπόσχεται να βγει νικητής

Ο μικρός Λουκάς παλεύει για 3η φορά με την λευχαιμία και υπόσχεται να βγει νικητής

Ο Λουκάς Σταύρου, ένα 10χρονο αγόρι από την Πάφο, θα δώσει για τρίτη φορά μάχη με την λευχαιμία και αναχώρησε για τη Γερμανία, προκειμένου να ξεκινήσει τις θεραπείες του. 

«Γεια σας, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με βοήθησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και θα επιστρέψω πίσω δυνατός», δήλωσε ο μικρός Λούκας πριν ξεκινήσει το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι του, συγκινώντας με το θάρρος και τη δύναμη ψυχής του.

Πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του Λουκά μοιράστηκε δημόσια ότι ο καρκίνος του παιδιού του επέστρεψε και ότι καλείται να τον αντιμετωπίσει για μία ακόμα φορά. Μέσα από μια δημοσίευσή του στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο λέγοντας:

«Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΕΡΊΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΎΚΑ"

Φτάσαμε στην τελική ευθεία...

Σε μερικές ώρες το αεροπλάνο για Γερμανία αναχωρεί. Δυστυχώς δεν αναχωρεί για καμιά Eurovision, για κανένα Survival και για κανένα Uefa πρωτάθλημα... Αναχωρεί για μια μάχη που θα δώσει ο μικρός μου μονομάχος με το μεγάλο τέρας...

Αυτό το τέρας που για τρίτη φορά του αναστατώνει την ζωή και την ψυχούλα στα μόλις 10 του χρόνια. Ναι για τρίτη φορά...

Δυστυχώς ο Λούκας μας σε αυτό τον αγώνα θα είναι μόνος αντιμέτωπος με το θηρίοκαι πρέπει να το νικήσει και αυτή την φορά, να κερδίσει και αυτή την μάχη ενάντια στην λευχαιμία...

Το μοναδικό του όπλο πλέον βρίσκεται σε εσάς, σε εμάς, στο Θεό. Το μοναδικό όπλο που ο Λούκας κουβαλάει είναι τις ευχές όλων εσάς που τόσο ζεστά τον αγκαλιάσετε και τον αγαπήσατε.

Το μοναδικό όπλο πλέον βρίσκεται στις προσευχές μας, σε αυτές που θα του δίνουν την δύναμη και την θέληση της νίκης. Με τις προσευχές σας σίγουρα ο Λούκας μας θα γυρίσει σύντομα νικητής και απο αυτόν τον αγώνα. Μόνος, μακριά από την μισή οικογένεια του,μακριά από φίλους, μακριά πολύ μακριά από την ηλικία του που θα πρέπε να ήταν αλλιώς.

Σας ευχαριστούμε όλους για την δύναμη που μας δώσατε, μας δίνετε και είμαι σίγουρος θα συνεχίσετε να δίνετε. Οι προσευχές σας ας εισακουστουν και αυτή την φορά και να γυρίσουμε σύντομα πίσω, δυνατοί, υγιείς και να ενωθεί και πάλι η οικογένεια μας .

Ο Λούκας σας ευχαριστεί και σας υπόσχετε μια τεράστια ΝΙΚΗ .

Δεν ήταν δική του επιλογή αλλά ο Λούκας θα παλέψει!

Και πάλι σας ευχαριστούμε...»

v