Πήρα 2 χάπια της επόμενης μέρα κι έχω πολύ αίμα. Είναι φυσιολογικό;

Πήρα 2 χάπια της επόμενης μέρα κι έχω πολύ αίμα. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Τον Μάιο είχα μια επαφή κατά την οποία δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό αλλά εκείνος δεν εκσπερμάτωσε μέσα μου. Λόγω του ότι βρισκόμουν στις γόνιμες μέρες μου, το επόμενο πρωί πήρα 2 χάπια της επόμενης μέρα: το πρώτο 9 ώρες μετά την επαφή και το δεύτερο 13 ώρες μετά την επαφή. Είχα κανονικά περίοδο για τρεις μήνες (Ιούνιο, Ιούλιο,Αύγουστο) ενώ τον Σεπτέμβριο μου ήρθε περίοδος 4 μέρες νωρίτερα. Όλες τις φορές, όμως, κράτησε 5 μέρες και είχε αρκετό αίμα και θρόμβους ("κομμάτια"). Τώρα, τον Οκτώβριο, έχω μία εβδομάδα καθυστέρηση και αγχώνομαι μήπως όλες τις προηγούμενες φορές δεν ήταν κανονική περίοδος αλλά αιμορραγία. Υπάρχει έστω και μία τέτοια περίπτωση ή αγχώνομαι χωρίς λόγο;
Απάντηση:

Για να λυθούν οι απορίες σας πρέπει να κάνετε έναν γυναικολογικό υπέρηχο και ορμονικές εξετάσεις.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v