6χρονη έδωσε όλο της το χαρτζιλίκι και αγόρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε φτωχά παιδιά

6χρονη έδωσε όλο της το χαρτζιλίκι και αγόρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε φτωχά παιδιά

Ένα 6χρονο κοριτσάκι από την Αγγλία έκανε την απόλυτη πράξη γενναιοδωρίας, όταν δώρισε όλο της το χαρτζιλίκι για να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα σε φτωχά παιδιά.

Η Lara-May από το Barrow-in-Furness ξόδεψε 300 λίρες, τις οποίες μάζευε από την αρχή του 2023, ώστε να σκορπίσει χαμόγελα σε παιδιά που είχαν ανάγκη. Είχε λυπηθεί πολύ όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν οικογένειες που ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και αποφάσισε να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση που θα στείλει τα δώρα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη περιέγραψε την καλοσύνη της ως «ευλογία».

Η μητέρα της, δήλωσε ότι η κόρη της είχε δει πριν από ένα χρόνο μια διαφήμιση σχετικά με παιδιά που δεν έπαιρναν χριστουγεννιάτικα δώρα, η οποία «την αναστάτωσε αρκετά».

«Αποταμίευε το χαρτζιλίκι της όλο το χρόνο και μόλις την περασμένη εβδομάδα μας είπε για ποιο λόγο το έκανε. Είμαι πολύ περήφανη», είπε η μητέρα της.

Η 6χρονη δήλωσε ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να μένει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα και τόνισε ότι δεν είναι δίκαιο, χαμογελώντας συνεσταλμένα.

Πηγή: bbc.com

v