Χαμογελαστό προωράκι που γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες, νίκησε τον θάνατο!

Χαμογελαστό προωράκι που γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες, νίκησε τον θάνατο!

Ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, το οποίο πέρασε τους πρώτους 9 μήνες της ζωής του στο νοσοκομείο, παλεύοντας να παραμείνει ζωντανό, κατάφερε να επιβιώσει μετά από μεγάλο αγώνα και τώρα θα πάει επιτέλους στο σπίτι του για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του.

Η Evangeline Statler γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες και αμέσως μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στο νοσοκομείο παίδων του Σεντ Λούις στα τέλη Ιουλίου. Ήταν πολύ μικροσκοπική και είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και πνευμονική υπέρταση. Οι γιατροί της έδιναν μόνο 50% πιθανότητες επιβίωσης, όμως, η μικρούλα αποδείχθηκε αληθινή μαχήτρια και τα κατάφερε.

Μάλιστα, από πολύ νωρίς η Evangeline έδειξε ότι δεν το έβαζε κάτω! Χαμογελούσε στους γονείς της και τις νοσοκόμες παρά την ταλαιπωρία που είχε δεχθεί το σωματάκι της.

Οι γονείς της Evangeline δηλώνουν ευτυχισμένοι που θα περάσουν τις γιορτές με το κοριτσάκι τους στο σπίτι τους και είπαν ότι θα είναι για πάντα ευγνώμονες στο προσωπικό του νοσοκομείου για όσα έκαναν για την οικογένειά τους.

«Πραγματικά ήταν σαν φως στις σκοτεινές μέρες μας. Γέλασαν μαζί μας, έκλαψαν μαζί μας και ήταν πραγματικά εκεί σε κάθε της βήμα», δήλωσε η μητέρα της, Maddie Statler, και πρόσθεσε ότι θέλει με τον σύζυγό της να μοιραστεί την ιστορία της κόρη της για να δώσουν ελπίδα σε άλλες οικογένειες και άτομα που μπορεί να βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

«Αυτές οι ιστορίες από την αρχή μας βοήθησαν πολύ. Ψάχναμε για πράγματα με παρόμοιες καταστάσεις και απλώς το να ακούμε μια ιστορία επιτυχίας σήμαινε τόσα πολλά για εμάς. Και ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορείς να αγγίξεις ή ποιανού τη ζωή μπορείς να αλλάξεις, μόνο από μια ιστορία", είπε ο πατέρας της.

Πηγή: abcnews.go.com 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v