Γλυκύτατη άγνωστη έπλεξε σκουφάκι για το μωράκι που καθόταν δίπλα της στην πτήση

Γλυκύτατη άγνωστη έπλεξε σκουφάκι για το μωράκι που καθόταν δίπλα της στην πτήση

Κατά την επιστροφή τους με το αεροπλάνο από το Cabo San Lucas, στο Μεξικό η Kelly Levine, παρατήρησε ότι η 5 μηνών κόρη της, Romey, κοιτούσε επίμονα τη γυναίκα που καθόταν δίπλα τους και έπλεκε βελονάκι.

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από την Meegan Rubin, η οποία ενθουσιάστηκε που είχε ένα... αξιολάτρευτο κοινό να την παρακολουθεί.

Οι δυο γυναίκες συζήτησαν πολύ κατά τη διάρκεια της πτήσης και όταν έφτασαν στον προορισμό τους, συνέβη κάτι υπέροχο.

«Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε η Rubin γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε απλά: "Εντάξει, τελείωσα" και μου έδωσε ένα κίτρινο σκουφάκι, το οποίο έπλεκε τις τελευταίες δύο ώρες για την κορούλα μου. Ήταν μια υπέροχη και ευγενική κίνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ», δήλωσε η Levine.

H χαρούμενη μητέρα μοιράστηκε την ιδιαίτερη στιγμή στο TikTok που, από τότε, έχει γίνει viral με 6,8 εκατομμύρια προβολές. Το δημοσίευσε ελπίζοντας να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη σημασία της ευγένειας και της καλοσύνης στη ζωή μας.

@kellyryan49 Good people are the best #babies #babiesoftiktok #flyingwithkids #payitforward #goodnews #goodnewsmovement #firstflight #flyinghacks #united @United Airlines ♬ Gods creation - daniel.mp3

v