17χρονος σκοτώθηκε σε πίστα motocross - το μοιραίο άλμα που του στοίχισε τη ζωή

17χρονος σκοτώθηκε σε πίστα motocross - το μοιραίο άλμα που του στοίχισε τη ζωή

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην περιοχή Καθαράδες, κοντά στην Ιεράπετρα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος.

Ο άτυχος Μάριος, που είχε αγάπη γι αυτές τις μηχανές, φορούσε κράνος και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, αλλά η πτώση του από αυτό το ύψος (γύρω στα 12-15 μέτρα), του προκάλεσε κατάγματα στα πλευρά, εσωτερική αιμορραγία και ανεπανόρθωτες βλάβες στα ζωτικά του όργανα, όπως σημειώνει το NeaKriti.

Ο Μάριος, δοκίμασε να κάνει ένα άλμα σε χωμάτινο ύψωμα και την ώρα που ήταν στο μέγιστο ύψος, για κάποιο λόγο έχασε την επαφή του με τη μηχανή, με αποτέλεσμα να φύγει από τη σέλα και να βρεθεί από μεγάλο ύψος με την πλάτη στο χώμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να καταλήξει δυο ώρες αργότερα στα χέρια των γιατρών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Τον βιντεοσκοπούσαν οι φίλοι του

Στη μοιραία προπόνηση του αδικοχαμένου μαθητή, ήταν παρόντες και οι πιο στενοί του φίλοι. Τους είχε καλέσει ο ίδιος στον Περιστερά Ιεράπετρας εκείνο το απόγευμα και τους είχε ζητήσει να βρίσκονται κοντά του, μην του συμβεί τίποτε απρόοπτο, κατανοώντας ότι αυτό το άλμα που είχε στο μυαλό του να κάνει ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο.

 Οι φίλοι του Μάριου βιντεοσκοπούσαν το άλμα του αγαπημένου τους φίλου και ήταν εκείνοι που κάλεσαν αμέσως για βοήθεια το ΕΚΑΒ, όταν είδαν τον Μάριο να πέφτει από μεγάλο ύψος και να τραυματίζεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Npress Media (@npress.gr)

Δύο μη αδειοδοτημένες αυτοσχέδιες πίστες στην περιοχή

Έπρεπε να τραυματιστεί θανάσιμα, ο 17χρονος μαθητής που φοιτούσε στο Γ4 του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας, για να μάθουν οι δημότες της ευρύτερης περιοχής ότι εδώ και χρόνια λειτουργούν δυο μη αδειοδοτημένες αυτοσχέδιες πίστες motocross, σε ιδιωτικά αγροκτήματα, όπου πηγαίνουν τακτικά παιδιά από 6 χρονών και πάνω και προπονούνται σε αυτό το πολύ απαιτητικό και επικίνδυνο χόμπι.

Πηγή: thetoc.gr

v