Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασφυξία - το... στραγγάλισαν τα μαλλιά της μαμάς του!

Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασφυξία - το... στραγγάλισαν τα μαλλιά της μαμάς του!

'Ενα μωράκι 1 έτους παραλίγο να χάσει τη ζωή του από τα μαλλιά της μαμάς του, ενώ κοιμόταν μαζί της στο διπλό κρεβάτι. Το παιδί, σύμφωνα με τους γιατρούς που το εξέτασαν, είναι πολύ τυχερό που ζει, αφού όταν ξύπνησαν οι γονείς του το βρήκαν αναίσθητο ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι σκαρφάλωσε στο κρεβάτι των γονιών του τα ξημερώματα και χώθηκε ανάμεσά τους. Κάποια στιγμή, η μαμά ξύπνησε από ένα «ήσυχο» κλάμα (όπως το χαρακτήρισε) του μωρού αλλά, όταν προσπάθησε να γυρίσει πλευρό για να παρηγορήσει το αγοράκι της, ένιωσε κάτι να την τραβάει προς τα κάτω και δεν μπορούσε να κουνηθεί. 

Τότε, ξύπνησε και ο μπαμπάς και είδε έντρομος τον μικρό σχεδόν αναίσθητο να μην μπορεί να ανασάνει επειδή είχε τυλιχτεί μια τούφαρ από τα μαλλιά της μαμάς του γύρω από τον λαιμό του και τον έπνιγαν!

Αμέσως άρχισε να κόβει με τα χέρια τις τρίχες που είχαν τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό του παιδιού και στη συνέχεια τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως το μωρό έζησε γλίτωσε στο παρά πέντε και πως είναι πολύ τυχερό που βρίσκεται στη ζωή. Ωστόσο, έχει ακόμα ένα κόκκινο σημάδι γύρω από τον λαιμό που θυμίζει στους γονείς του πως από δω και μπρος, θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί, όπως δήλωσαν. 

Πηγή: au.news.yahoo.com

v