Η Κ. Στικούδη έγινε μαμά για 2η φορά: «γέννησα αμέσως, καμία σχέση με τον 1ο τοκετό»

Η Κ. Στικούδη έγινε μαμά για 2η φορά: «γέννησα αμέσως, καμία σχέση με τον 1ο τοκετό»

Η τραγουδίστρια γέννησε για δεύτερη φορά ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με φυσιολογικό τοκετό και τη στιγμή της γέννας ήταν μαζί της ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά τη γέννα:

«Γερός, μεγάλος, μια χαρά. Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταϊσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση.»!

Η εκρηκτική Performer, που παραμένει στο μαιευτήριο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με τον νεογέννητο γιο της, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του νοσοκομείου και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Πηγή: tlife.gr

v