«Θέλω η γυναίκα μου να έχει χρόνο για τον εαυτό της και κάνω ό,τι μπορώ για να της τον προσφέρω»

«Θέλω η γυναίκα μου να έχει χρόνο για τον εαυτό της και κάνω ό,τι μπορώ για να της τον προσφέρω»

Είναι περιττό πλέον να λέμε πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι η μητρότητα. Όλοι το ξέρουμε. Ένας μπαμπάς ωστόσο, έγινε viral επειδή μοιράστηκε με τους followers του στο Tik Tok πόσο σημαντικό είναι για κάθε μητέρα να έχει χρόνο για τον εαυτό της για να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ανησυχεί για τα παιδιά ή το νοικοκυριό. Και φυσικά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι μπαμπάδες σ' αυτό.

Ο πρώην παίκτης του NFL Cedric Thompson Jr. μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok και το Instagram τον Φεβρουάριο, υπενθυμίζοντας στις μαμάδες ότι «δεν πρέπει να αισθάνονται ένοχες επειδή έχουν χρόνο για τον εαυτό τους». Γρήγορα συγκέντρωσε περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια likes και 16.000 σχόλια, προκαλώντας συζητήσεις για το πώς οι μπαμπάδες μπορούν και πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι πραγματικά εκεί για τις συντρόφους τους.

@ascedbyme

In order to show up the best you have to take care of yourself so you can take care of those around you. This is something I’ve always understood and it’s something I want my wife to implement as well. It took time for us to make this a consistent thing every week, but we found out how to prioritize it. Now that it’s a part of our weekly routine, we can see how this helps her wear all the hats she is wearing and show up in those roles how she would like to every week.

♬ original sound - Ced

«Η σύζυγός μου έχει χρόνο για τον εαυτό της κάθε εβδομάδα», λέει για τη σύζυγό του, Charlotte Thompson, και συνεχίζει:«Και το τι κάνει με τον ελεύθερο χρόνο της, ειλικρινά, δεν με αφορά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν είναι μόνη της, δεν θέλω να ανησυχεί. Δεν θέλω να βιάζεται. Θέλω να παίρνει το χρόνο της. Γιατί καταλαβαίνω πόσο σημαντικός είναι.

Δεν θέλω να χαθεί στο να είναι μητέρα ή σύζυγος. Θέλω να βρίσκει χρόνο για να θυμάται ποια είναι και τα πράγματα που θέλει να κάνει, είτε αυτό είναι να βγει έξω και να κάνει απολογισμό και να μην σκέφτεται τίποτα, είτε να βγει έξω και να κάνει κάτι που την κάνει να νιώθει καλά. Ο προσωπικός της χρόνος είναι δικός της.

Στο τέλος της ημέρας, είμαστε μια ομάδα. Η σύζυγός μου είναι η συμπαίκτριά μου. Και μερικές φορές οι συμπαίκτες σου χρειάζονται ένα διάλειμμα.»

Το ζευγάρι έχει τρεις κόρες, ηλικίας 6, 4 και 1 έτους, και ο Thompson Jr. δήλωσε στο Newsweek ότι προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους, ανάλογα τις ανάγκες τους έτσι ώστε και οι δύο να μπορούν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

«Ο προσωπικός χρόνος είναι απαραίτητος και πρέπει να έχει προτεραιότητα, ειδικά σε μια σχέση. Λέω πάντα ότι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τον εαυτό σας είναι να φροντίζετε τους άλλους. Θέλω η γυναίκα μου να θυμάται ποια είναι εκτός από μητέρα και σύζυγος και πιστεύω ότι το κάνει αυτό έχοντας χρόνο για τον εαυτό της», δήλωσε τονίζοντας, ότι αυτό μπορούν να το προσφέρουν όλοι οι άντρες στις γυναίκες τους.

Πηγή: mother.ly

v