Ηράκλειο Κρήτης: 5 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε 1 μόνο μέρα!

Ηράκλειο Κρήτης: 5 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε 1 μόνο μέρα!

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας όλο και αυξάνονται σε όλη τη χώρα. Στο Ηράκλειο Κρήτης μόνο, πέντε υποθέσεις απασχόλησαν το Σαββατοκύριακο τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost.gr πρόκειται για περιστατικά με θύματα μία σύζυγο, δύο πρώην συντρόφους και δύο γονείς με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν συνολικά τέσσερις δράστες. Aπ' ότι έγινε γνωστό, ο πέμπτος δράστης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Τα 5 περαστικά ενδοοικογενειακής βίας

Το πρώτο θύμα είναι μια 56χρονη μητέρα, την οποία απείλησε ο γιος της, ο οποίος και συνελήφθη.

To δεύτερο περιστατικό αφορά δυο γονείς που απειλήθηκαν από τον 42χρονο γιος τους, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το τρίτο θύμα είναι μια 38χρονη που κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της ότι της επιτέθηκε πριν από 2 μήνες, σπρώχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Εξαιτίας όμως παρέλευσης του αυτοφώρου δεν προέκυψε σύλληψη ωστόσο έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Το τέταρτο θύμα είναι μια 29χρονη γυναίκα, την οποία χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι ο 22χρονος πρώην συντροφός της. Το περιστατικό καταγγέλθηκε και ο νεαρός άντρας συνελήφθη.
 
Η πέμπτη υπόθεση αφορά έναν 29χρονο ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής συναντήθηκε με την 28χρονη πρώην σύντροφό του και την χαστούκισε. Ο 29χρονος συνελήφθη και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι όπως το να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της ενώ απαγορεύεται να την πλησιάσει.

Πηγή: iefimerida.gr

v