Ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα στον κόσμο και η ζωή της χάρισε 6δυμα!

Ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα στον κόσμο και η ζωή της χάρισε 6δυμα!

Ένα ιατρικό θαύμα θα έλεγε κανείς ότι συνέβη στο Πακιστάν, καθώς μια γυναίκα έφερε στον κόσμο τα 6δυμα της χωρίς καμία επιπλοκή. Τα μωρά της, τέσσερα αγοράκια και δύο κοριτσάκια, είναι υγιέστατα και έφεραν ευτυχία στην οικογένεια και σκόρπισαν χαμόγελα και αισιοδοξία σ΄όλο το μαιευτήριο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Zeenat Waheed, η οποία κατάγεται από το Hajira Colony στο Rawalpindi, ήταν έγκυος σε 6δυμα και μεταφέρθηκε στο περιφερειακό νοσοκομείο την Πέμπτη 18 Απριλίου, όταν έσπασαν τα νερά της.

Τα μωράκια, 4 αγόρια και 2 κορίτσια, γεννήθηκαν με καισαρική και είναι υγιέστατα. Το ίδιο και η μαμά τους, η οποία αν και ταλαιπωρήθηκε πολύ είναι σε σταθερή κατάσταση και ανυπομονεί να πάει στο σπίτι της με τα 6 της παιδάκια.

Το προσωπικό του νοσοκομείου εξέφρασε τη χαρά και την ευτυχία του βλέποντας το ιατρικό θαύμα που συνέβη στο νοσοκομείο τους. Οι οικογένειες της Zeenat και του συζύγου της, Waheed, είναι επίσης χαρούμενες και δήλωσαν ότι είναι ευγνώμονες για την ευτυχία που ήρθε στην οικογένειά τους.

Πηγή: freepressjournal.in

 

v