6 ζεστά αξεσουάρ για παιδιά

6 ζεστά αξεσουάρ για παιδιά

Πλεκτά γαντάκια, αστεία σκουφάκια, κομψά κασκόλ -για τα πιο σοφιστικέ πιτσιρίκια- και ο εξοπλισμός του χειμώνα είναι έτοιμος, για τα παγωμένα πρωινά στο σχολείο ή την επόμενη εκδρομή στα χιόνια.

Δείτε έξι ζεστές και οικονομικές προτάσεις από τα αγαπημένα μας καταστήματα παιδικών ρούχων και αξεσουάρ, για να υποδεχτούν τα παιδιά τον χειμώνα με φινέτσα και στιλ.

Ζεστά αξεσουάρFleece σκουφάκι, DPAM

Χαριτωμένο σκουφάκι με φάτσα γατούλας από ζεστό fleece ύφασμα, για βρέφη και αγόρια έως 4 ετών. Διατίθενται και γαντάκια με το ίδιο σχέδιο. Θα κλέψει σίγουρα την παράσταση στο χιονοδρομικό.

Θα το βρείτε στα καταστήματα DPAM.

Τιμή: 9,90 ευρώ.

 

 

Ζεστά αξεσουάρΜάλλινη κορδέλα, Monsoon

Κρατά ζεστό το κεφάλι και τα αυτάκια ενώ είναι τρομερά κομψή και χαριτωμένη, για τα μικρά κορίτσια που προσέχουν το στιλ τους. Διατίθεται στο χρώμα της φωτογραφίας και είναι one size.

Θα την βρείτε στο κεντρικό κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall, ή στα καταστήματα Accessorize με παιδικά είδη Monsoon.

Τιμή: 12 ευρώ.

 

 

Ζεστά αξεσουάρΚασκόλ, Zara

Κασκόλ από 100% βισκόζη, σε σχέδιο παραλλαγής, για μικρά αγόρια με… πολεμική διάθεση. Ιδανικό για τις καθημερινές, casual εμφανίσεις στο σχολείο ή στην βόλτα, με τζιν ή με φόρμα.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Τιμή: 9,95 ευρώ.

 

 

Ζεστά αξεσουάρΣκουφάκι, Babycarrots

Κατακόκκινο πλεκτό σκουφάκι από 100% βαμβάκι, με πολύ ζεστή και απαλή υφή που θα κάνει τα μωράκια που θα το φορέσουν να μοιάζουν με γλυκές φραουλίτσες. Διατίθεται σε μεγέθη από νεογέννητο έως 18 μηνών.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Babycarrots.gr.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

 

 

Ζεστά αξεσουάρΣετ σκουφάκι και γάντια, Mothercare

Πανέμορφο σκουφάκι με αστεράκια και ασορτί γαντάκια, σε αποχρώσεις του μπλε, από χοντρή πλέξη για αξεπέραστη ζεστασιά. Διατίθεται σε μεγέθη από νεογέννητο έως 36 μηνών, ενώ θα το βρείτε και σε άλλες αποχρώσεις.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare.

Τιμή: 15 ευρώ.

 

 

Ζεστά αξεσουάρΓάντια, Η&Μ

Κοριτσίστικα γάντια, από 100% ακρυλικό, με χοντρή πλέξη και με fleece επένδυση. Ο κατάλληλος σύμμαχος για χιονοδρομικές εξορμήσεις, διατίθενται ακόμα σε φούξια και λευκό.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M.

Τιμή: 5,95 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Παιδικά μπουφάν: Πέντε προτάσεις για αγόρια και κορίτσια.

v