Οι τύποι γυναικών που ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες

Οι τύποι γυναικών που ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες

Ψάχνετε τρόπους να τον κερδίσετε; Να ξαναφουντώσετε την φλόγα μεταξύ σας; Να νιώσετε εσείς οι ίδιες πιο ελκυστικές και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και έτσι να γοητεύσετε και τους άνδρες γύρω σας; Όποιος κι αν είναι ο απώτερος σκοπός σας, μάθετε τα δέκα πράγματα που οι άνδρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα.

Είναι παιχνιδιάρα

Οι γυναίκες που παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους δεν είναι σέξι. Αντίθετα, οι γυναίκες που είναι αρκετά άνετες για «παιχνίδια», φλερτ και που δεν ανησυχούν ότι ρισκάρουν την φήμη τους θεωρούνται πιο ελκυστικές. Μην μπερδεύετε, βέβαια, το «παιχνιδιάρα» με το «επιπόλαια». Οι επιπόλαιες γυναίκες που κάνουν τον κλόουν για να κερδίσουν την προσοχή είναι ενοχλητικές. Για την ακρίβεια, οι άνδρες θεωρούν το «παιχνίδι» σημάδι ωριμότητας σε μία γυναίκα –δείχνει ότι αυτή αγαπά την ζωή και δεν ντρέπεται να το δείξει.

Είναι όμορφη

Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση και τα στάνταρντ κάθε άνδρα διαφέρουν τρομερά. Αυτά στα οποία οι περισσότεροι άνδρες συμφωνούν ως κριτήρια ομορφιάς σε μία γυναίκα είναι: α) όταν ντύνεται με τρόπο που κολακεύει την σιλουέτα της, β) περιποιείται τον εαυτό της και γ) ενδιαφέρεται για το πώς την βλέπουν οι άνδρες, ακόμα κι α το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ απλό και χαλαρό. Λίγοι είναι, ωστόσο, οι άνδρες που βρίσκουν σέξι μία γυναίκα που προσπαθεί υπερβολικά να δείχνει ωραία.

Είναι ενήλικας σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ

Κάποιοι άνδρες νιώθουν άνετοι με το σεξ μόνο μετά τον γάμο. Κάποιοι άλλοι είναι άνετοι πολύ νωρίτερα, όσο ακόμα είναι σε σχέση. Όμως όλοι θέλουν μία γυναίκα που είναι άνετη πάντα και που μιλά ώριμα για το σεξ –όταν η περίσταση είναι κατάλληλη.

Της αρέσουν οι άνδρες και τους καταλαβαίνει

Μπορεί να σκεφτείτε «σε όλες τις γυναίκες -που δεν είναι λεσβίες- δεν αρέσουν οι άνδρες;». Κι όμως, δεν είναι έτσι. Πολλές είναι οι γυναίκες που βλέπουν τους άνδρες σαν όντα από άλλον πλανήτη και δεν τους αντέχουν για πολύ. Ωστόσο, οι γυναίκες που ξέρουν πώς λειτουργούν οι άνδρες και που τους αγαπούν για αυτό θεωρούνται πολύ σέξι. Οι άνδρες θεωρούν ακαταμάχητες τις γυναίκες που τους θαυμάζουν και τους δίνουν κίνητρα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Είναι τρυφερή

Όσο κι αν δεν το δείχνουν οι άνδρες λατρεύουν τη σωματική επαφή. Και η γυναίκα που το γνωρίζει αυτό και την προσφέρει απλόχερα θεωρείται από αυτούς πολύ σέξι.

Ξέρει να λέει «ευχαριστώ»

Όποιες κι αν είναι οι «αρχές» του κάθε άνδρα ή της κάθε γυναίκας, στα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως οι άνδρες αυτοί που ξοδεύουν ή που κανονίζουν πού θα «βγάλουν» το κορίτσι τους για να περάσουν καλά. Οι άνδρες αυτοί εκτιμούν βαθύτατα την γυναίκα που θα τους πει «το φαγητό ήταν υπέροχο» και που θα τους συγχαρεί για τις επιλογές τους, για μια όμορφη βραδιά. Η γυναίκα που έχει αίσθημα ευγνωμοσύνης σηματοδοτεί στον άνδρα ότι «μπορείς να με κάνεις χαρούμενη», το οποίο αποτελεί πρωτογενές συστατικό της έλξης.

Είναι πρόθυμη να κάμψει τους «κανόνες»

Η γυναίκα που έχει κανόνες, που σέβεται τους κανόνες αλλά που μπορεί και να πει πως «αυτό το σαββατοκύριακο ξεχνάμε τους κανόνες» είναι πολύ σέξι –και πολύ σπάνια να υπάρξει, σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών ανδρών. Η ψυχολογία «συνέταιρος στο έγκλημα» εξιτάρει τους περισσότερους άνδρες.

Είναι πρόθυμη να βάλει στην άκρη τους φόβους της

Οι ατρόμητες γυναίκες θεωρούνται σέξι, σύμφωνα με τους περισσότερους άνδρες. Για την ακρίβεια, είναι η γυναίκα που έχει κάποιον φόβο, που τον νιώθει και που λέει «θα βάλω τον φόβο μου στην άκρη και θα προχωρήσω μπροστά, όπως και να έχει» που τους γοητεύει. Αυτή η γυναίκα είναι σέξι. Αυτή είναι που ζει πραγματικά την ζωή της. Μπορεί να βιώσει κάποιες αποτυχίες στην πορεία της ζωής της, όμως θα υπάρξουν και άνδρες που θα τρέξουν από πίσω της.

Φιλάει υπέροχα

Κάθε άνδρας θέλει παραπάνω πράγματα από μία γυναίκα που ξέρει να φιλάει. Το φιλί μπορεί, μάλιστα, να εκτινάξει το σεξ απίλ της γυναίκας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Γελάει (με τα αστεία του)

Το χιούμορ θεωρείται συνήθως πολύτιμο χάρισμα στους ανθρώπους, όμως μπορεί να είναι παραπλανητικό. Οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για γυναίκες που λένε ανέκδοτα κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά για γυναίκες με καλή αίσθηση του χιούμορ που θεωρούν πως οι ίδιοι είναι αστείοι. Για την ακρίβεια, όταν η γυναίκα θεωρεί ότι ένας άνδρας είναι αστείος και γελά δυνατά με τα αστεία του θεωρείται πολύ σέξι.

Πηγή: Myrandomstuff

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v