Τρομοκρατική επίθεση από 5χρονο με... όπλο για φούσκες

Τρομοκρατική επίθεση από 5χρονο με... όπλο για φούσκες

Πεντάχρονο νήπιο αποβλήθηκε για 10 μέρες από τους διευθυντές του σχολείου του, με τον ισχυρισμό πως απείλησε το παιδάκι που έπαιζαν μαζί με ένα όπλο Hello Kitty που εκτοξεύει πολύχρωμες φούσκες σαπουνιού! 

Το νηπιαγωγείο της Πενσυλβάνια απέβαλε ένα 5χρονο κοριτσάκι με την "κατηγορία" ότι πραγματοποίησε "τρομοκρατική επίθεση"! Τι έκανε; Είπε σε μια φίλη της ότι πρόκειται να την πυροβολήσει με το ροζ "πιστόλι" της για σαπονόφουσκες, Hello Kitty.

Το νήπιο μετά το περιστατικό, αρχικά αποβλήθηκε για 10 μέρες από το Νηπιαγωγείο της Πενσυλβάνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του PennLive.com αλλ΄πα τελικά η "ποινή" της μειώθηκε σε 2 ημέρες, λόγω της καλής διαγωγής του.

"Αυτό το μικρό κορίτσι είναι ο μικρότερος τρομοκρατικός κίνδυνος στην Πενσυλβάνια!", δήλωσε ο Robin Ficker, ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, στο website.

"Αυτή η φράση, η οποία δεν υπόθηκε με κακία, βγήκε από το μυαλό αυτού του πεντάχρονου γλυκύτατου κοριτσιού που έπαιζε με τις φίλες της, τις οποίες αγκαλιάζει κάθε μέρα", τόνισε ο Ficker στο Daily Item.

Η οικογένεια του νηπίου έχει στραφεί νομικά κατά του νηπιαγωγείου.

v