5 σούπερ-σέξι ψηλοτάκουνες γόβες

5 σούπερ-σέξι ψηλοτάκουνες γόβες

Πριν δύο περίπου χρόνια η Daily Telegraph δημοσίευσε έρευνα από Northumbria University της Αμερική, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατέληγε στο συμπέρασμα ότι «οι άνδρες δεν προσέχουν αν οι γυναίκες φορούν ή δε φορούν ψηλοτάκουνα όταν περπατούν». Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξηγούσαν ότι «οι γυναίκες ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία μπορεί να είναι και επικίνδυνα, επειδή νομίζουν πως έτσι δείχνουν πιο ωραίες, προσθέτοντας 'πόντους' σε όσα τους έχει δώσει η φύση».

Το εν λόγω δημοσίευμα έγινε viral και τα σχόλια των αναγνωστών ποίκιλλαν. Η πλειοψηφία, όμως, κατέληγε στην ίδια άποψη, την οποία και εμείς θα ενστερνιστούμε και θα εκφράσουμε ως εξής: Ναι, καλά!

Οι άνδρες, ακόμα και όσοι υποστηρίζουν πως δίνουν προτεραιότητα σε άλλα γυναικεία χαρίσματα, λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα. Ακόμα περισσότερο, βέβαια, τα λατρεύουν οι γυναίκες, οι οποίες φορώντας τα βλέπουν το σώμα τους να μεταμορφώνεται και το βάδισμά τους να γίνεται πιο ελκυστικό. Όσο για τους ποδολόγους-ποδιάτρους; Λένε «ναι» στα ψηλοτάκουνα αλλά όχι μόνο στις ιδιαίτερες εξόδους τους και όχι σε καθημερινή βάση. Αυτές τις εξόδους σκεφτόμασταν και εμείς όταν γράφαμε το παρακάτω...

High Heel Vamp Shoe, από τα Zara

Η νέα συλλογή υποδημάτων των Zara μας ενθουσίασε με την ανανεωμένη της διάθεση και το boho-chic στιλ. Ξεχωρίσαμε τις γόβες της φωτογραφίας με τις πολύχρωμες πέτρες. Συνδυάστε τις με εμπριμέ boho φόρεμα ή με τζιν σε σχέδιο καμπάνα. Ύψος τακουνιού: 8 εκ.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Zara.

Γόβες Blink, από το MyShoe.gr

Σούπερ θηλυκές, από συνθετικό λουστρίνι σε ροζ-μπεζ απόχρωση, με δερμάτινο πάτο και ευλύγιστο λάστιχο στη σόλα για άνετο περπάτημα. Φορέστε τις με body-con nude φόρεμα ή ακόμα και με κοστούμι, για πιο business εμφανίσεις. Ύψος τακουνιού: 13,5 εκ.

Τιμή: 47,20 ευρώ.

Αγοράστε τις online από εδώ.

Γόβες Spender High, από το Topshop

Λατρεύουμε το 70's στιλ τους, αλλά και το πολύ σταθερό τετράγωνο τακούνι τους. Συνδυάστε τις με μακριά boho φούστα ή με ankle cut στενό παντελόνι και πουλόβερ. Είναι από 100% δέρμα και το ύψος του τακουνιού είναι 12,7 εκ.

Τιμή: 111 ευρώ.

Αγοράστε τις online από εδώ.

Γόβες Steve Madden, από τα Nak

Γυναικείες ponyskin γόβες με λεπτομέρειες σε κόκκινο λουστρίνι και χρυσά τρουκς, για τις πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Συνδυάστε τις με το «μικρό μαύρο φόρεμα» ή με μαύρο κολάν, ημιδιάφανη μαύρη τουνίκ και δερμάτινο τζάκετ. Ύψος τακουνιού 15 εκ.

Τιμή: 156 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Nak.

Γόβες Michael, από τον Michael Kors

Υπέρκομψες σουέντ γόβες με φιάπα για ακόμα περισσότερη άνεση. Συνδυάστε τις με παντελόνι με στάμπες και πουλοβεράκι για πρωινό look ή με μονόχρωμο κοντό φόρεμα για απογευματινό look. Ύψος τακουνιού 12,5 εκ.

Τιμή: 165 ευρώ.

Αγοράστε τις online από εδώ.

v