H 7χρονη Suri Cruise παρουσιάζει την δική της κολεξιόν ρούχων

H 7χρονη Suri Cruise παρουσιάζει την δική της κολεξιόν ρούχων

Η κόρη των Tom Cruise και Katie Holmes μόλις υπέγραψε -ή ίσως ζωγράφισε- μία συμφωνία 1,5 εκ. δολαρίων για την ολόδική της φίρμα ρούχων, με το -καθόλου ευφάνταστο- όνομα Suri.

H μικρή fashionista Suri, η οποία συχνά πρωτοστατεί στις λίστες των πιο στιλάτων διάσημων παιδιών, πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη της σειρά ρούχων για μικρά κορίτσια το ερχόμενο φθινόπωρο, σε γνωστό πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, αν οι πωλήσεις της κολεξιόν είναι ικανοποιητικές, τα ρούχα της σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στη Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με πηγές «η Suri είναι μόλις επτά ετών, όμως ενδιαφέρεται τρομερά για τα ρούχα. Πέρασε έναν πολύ δύσκολο χρόνο, όμως προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στη νέα της ζωή, στη Νέα Υόρκη, καθώς και στο νέο της Δημόσιο σχολείο».

Κύκλοι της οικογένειας της μικρής αναφέρουν ότι «είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι για ένα μικρό κορίτσι, το οποίο σίγουρα δεν θα γίνει εμπόδιο στις υπόλοιπες ασχολίες της. Τα περισσότερα κορίτσια ονειρεύονται να μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους ρούχα. Τα σχέδια της Suri, λοιπόν, τώρα θα γίνουν πραγματικότητα. Άλλωστε, θα είναι ενδιαφέρουν να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς δεν υπάρχει άλλη τέτοια πρόταση στην αγορά».

Δεδομένης της ηλικίας της, βέβαια, η Suri θα χρειαστεί να έχει στο πλευρό της τόσο τη μητέρα της Katie, όσο και την στιλίστα της Jeanne Yang.

Στην κολεξιόν της μικρής Cruise θα περιλαμβάνονται τα πάντα, από φορέματα, μπλουζάκια και τζιν μέχρι παπούτσια και αξεσουάρ.

Τα πλάνα της σειράς ρούχων βρίσκονται στα «σκαριά» εδώ και έναν χρόνο, αφού ουκ ολίγες φίρμες προσέγγισαν την Katie. Η αρχική ιδέα ήταν να έχει η Suri το δικό της fashion blog, αλλά η ιδέα επεκτάθηκε όταν η μικρή άρχισε να συζητά για ιδιαίτερα σχέδια για τα ρούχα της.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η βρετανική εφημερίδα The Sun «Η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και για τον διάσημο μπαμπά της Suri, τον Tom Cruise. Αν όλα πάνε καλά, η μικρή μπορεί να βγάλει και σειρά για αγόρια –οπότε θα βρίσκει κι εκείνος δωρεάν ρούχα στο μέγεθός του!»

Πηγή: TheSun

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v