Εσώρουχα για το καλοκαίρι 2013

Εσώρουχα για το καλοκαίρι 2013

Θηλυκά, ρομαντικά αλλά και σέξι ταυτόχρονα τα καλοκαιρινά εσώρουχα που είδαμε στην αγορά κερδίζουν τις εντυπώσεις και αφήνουν τη φαντασία να... οργιάσει! Και χωρίς να πρέπει να ξοδέψετε γι'αυτά μία περιουσία...

Elle MacPherson

Επιστροφή στην αθωότητα με τον πιο κομψό αλλά και σέξι ταυτόχρονα τρόπο. Το σετ αποτελείται από πλούσια δίχρωμη δαντέλα πάνω σε τούλι, με seamless βρακάκι που το κάνει αόρατο μέσα από τα ρούχα και σουτιέν με κάθετες ραφές στις cup που δίνουν ανόρθωση και τέλειο σχήμα.

Τιμή: 21 ευρώ για το σλιπ και 40,80 ευρώ για το σουτιέν.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Orange Stores.

Υamamay

Όμορφο σατινέ σετ σε μπλε-μαρέν, με λεπτομέρειες από δαντέλα στο σλιπ και το σουτιέν, για τις κομψές σας εμφανίσεις στις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Τιμή: 10,90 ευρώ για το σλιπ και 25,90 ευρώ για το σουτιέν.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Yamamay.

Oysho

Πολύ ρομαντικά δαντελένια εσώρουχα, χωρίς επένδυση για άνεση και... δροσιά, σε υπέροχο ροδακινί χρώμα. Το σλιπ διατίθεται και σε εκδοχή στρινγκ.

Τιμή: 9,99 ευρώ για το σλιπ και 19,99 ευρώ για το σουτιέν.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Oysho.

Triumph – Sloggi

Σετ Sloggi Light Illusion σε διακριτική μπεζ/ροζ απόχρωση, με ελαφριά ενίσχυση στο σουτιέν. Η διακριτική δαντέλα στο σουτιέν και το σλιπ είναι απόλυτα επίπεδη και αόρατη κάτω από στενά ρούχα, ενώ το ύφασμα είναι απόλυτα απαλό.

Τιμή: 13,95 ευρώ για το σλιπ και 32,95 ευρώ για το σουτιέν.
Θα το βρείτε στα καταστήματα εσωρούχων που συνεργάζονται με την Triumph-Sloggi.

Intimissimi

Η ολοκαίνουργια, καλοκαιρινή συλλογή Intimissimi όχι μόνο είναι απίστευτα θηλυκή και σέξι, αλλά και έχει επηρεαστεί πολύ από τις τάσεις της μόδας, προκειμένου να ταιριάξει με τα ενδυματολογικά σας σύνολα. Έτσι, ξεχωρίζουμε το σετ της φωτογραφίας από δαντέλα στο σλιπ και δαντέλα με σατέν στο σουτιέν, στο χρώμα του καλοκαιριού, το σμαραγδί.

Τιμή: 12,90 ευρώ για το σλιπ και 29,90 για το σουτιέν.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Intimissimi.

v