10 stars που μετάνιωσαν για τις πλαστικές τους

10 stars που μετάνιωσαν για τις πλαστικές τους

Οι περισσότερες γυναίκες το έχουν σκεφτεί: Μία μαγική επέμβαση που θα κάνει το πρόσωπο ή το σώμα τους να δείχνει πολλά χρόνια νεώτερο. Αν κρίνουμε, όμως, από τα αποτελέσματα που είχαν οι πλαστικές επεμβάσεις στους παρακάτω stars... μάλλον θα ήταν προτιμότερο να το αποφύγουμε!

Jane Fonda

«Υπέκυψα», παραδέχτηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Larry King. «Αν ήμουν πραγματικά γενναία δεν θα την έκανα. Είχα ορκιστεί να μην την κάνω και την έκανα. Και δε νιώθω καθόλου υπερήφανη».

Mickey Rourke

Μετά από αμέτρητες πλαστικές ο ηθοποιός ομολόγησε ότι μάλλον επέλεξε τον λάθος χειρουργό.

Pamela Anderson

Τι να πει κανείς για την Pamela Anderson, η οποία παρόλο που είχε υπέροχο σώμα, έκανε πλαστική στήθους. Μετά μετάνιωσε για την απόφασή της και ζήτησε να της αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα. Και μετά ξαναμετάνιωσε και τα πρόσθεσε εκ νέου.

Tara Reid

Μία ακόμα νέα και όμορφη ηθοποιός, η οποία μετά από πολλαπλά χειρουργία αυξητικής στήθους και λιποαναρρόφησης κατέληξε όπως στη δεξιά φωτογραφία.

Courtney Love

Η τραγουδίστρια συνήθιζε να φορά πολύ σκούρο κραγιόν για να τονίσει τα χείλη της. Κάποια στιγμή έκανε -άνευ λόγου- πλαστική για να τα μικρύνει και πλέον γράφει στη σελίδα της στο MySpace πόσο θα ήθελε πίσω τα χείλη που της έδωσε η φύση.

Carmen Electra

Η ηθοποιός στα 27 της φορούσε νούμερο σουτιέν 32Β. Η αυξητική στήθους που έκανε της ανέβασε το νούμερο στο DD. Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Contact Music η Electra είπε ότι «είναι ωραία που δεν χρειάζεται πλέον να φορά σουτιέν με ενίσχυση, αλλά θα μπορούσα να τα έχω αφήσει στην ησυχία τους!»

Donatella Versace

Η αντιπρόεδρος της ιταλικής φίρμας έχει κάνει μία σειρά πλαστικών επεμβάσεων από τη δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, αλλά από τις χειρότερες είναι αυτές στα χείλη και τη μύτη της. Η ίδια έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό.

Tori Spelling

Στη δεύτερη σεζόν του Beverly Hills, 90210, η Spelling εμφανίστηκε με τα πιο κακοσχηματισμένα, πλαστικά στήθη που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση. Χρειάστηκε άλλες δύο επεμβάσεις προκειμένου -κάπως- να τα «στρώσει».

Meg Ryan

Ένα από τα πιο όμορφα και γλυκά πρόσωπα του Hollywood θυμίζει πλέον κάτι από... Τζόκερ!

Μelanie Griffith

Ακόμα πιο δραματικά τα αποτελέσματα στο πρόσωπο της ηθοποιού και συζύγου του Antonio Banderas.

Πηγή: Radaronline

v