Κερδίστε 6 σετ παιδικής περιποίησης από την Adelco

Κερδίστε 6 σετ παιδικής περιποίησης από την Adelco

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε 6 σετ παιδικής περιποίησης, 3 για αγόρια και 3 για κορίτσια από την Adelco Kids. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει ένα άρωμα Eau de toilette, ένα σπρέι για εύκολο χτένισμα ή gel χτενίσματος και ένα ρολόι. Προσοχή: Στη θέση «Σχόλια», καλείστε να γράψετε ποιο σετ προτιμάτε και την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό,Τ. Κ., πόλη, περιοχή) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να αποσταλεί το δώρο σας μέσω κούριερ. Σημειώνεται ότι οι νικητές θα λάβουν μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό της  Adelco για να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Disneyland για όλη την οικογένεια και πολλά ακόμη δώρα. 

Δείτε τους νικητές:

ΔΡΟΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΙΠΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ

ΧΑΒΕΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για περισσότερες συμμετοχές στον «Μαγικό Διαγωνισμό», αναζητήστε τα προϊόντα Adelco Kids με το ειδικό αυτοκόλλητο του διαγωνισμού και ανακαλύψτε το μοναδικό κωδικό.  Μπείτε στο www.adelcokids-magic.gr και πληκτρολογήστε τον κωδικό που θα βρείτε πάνω στο αυτοκόλλητο και αυτόματα θα μπείτε στην κλήρωση για τα δώρα.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κερδίζει ένα μοναδικό ταξίδι στο Παρίσι-Disneyland για όλη την οικογένεια ενώ 40 τυχεροί κερδίζουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2000 ευρώ, από τα καταστήματα Public και 100 τυχεροί κερδίζουν 100 σετ προϊόντων Adelco Kids.

v