Κερδίστε χριστουγεννιάτικα στολίδια από το Asteraki Handmade!

Κερδίστε χριστουγεννιάτικα στολίδια από το Asteraki Handmade!

Το Αsteraki Ηandmade γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα και τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος και γι’ αυτό κάνει δώρο σε 4 τυχερές ή τυχερούς νικητές γιορτινά στολίδια! Συγκεκριμένα, παίρνοντας μέρος μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού, μπαίνετε στην κλήρωση κερδίζετε ή ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι ή ένα γιορτινό τελαράκι-γούρι! Προσοχή: Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα (Λ. Μαραθώνος 67, Πικέρμι). Μην ξεχάσετε να δηλώσετε στη θέση «Σχόλια» ποιο απ' τα δύο δωράκια προτιμάτε να κερδίσετε!

Δείτε τους νικητές:

ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΦΟΥΛΑΝΤΣΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Λίγα λόγια για το Asteraki Handmade

Στο Asteraki Handmade, που μετράει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής και φέτος γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χειροποίητων ειδών για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι. Από κοσμήματα, νεσεσέρ και ριχτάρια μέχρι πάνινες κούκλες, customized μαξιλαράκια και καδράκια, ζωγραφισμένες παιδικές μπλούζες, φορεματάκια και εποχιακά είδη.



Το Asteraki Handmade υποδέχεται τα Χριστούγεννα προσφέροντας μοναδικά, χειροποίητα στολίδια και γούρια: υφασμάτινα δεντράκια και σπιτάκι, ρόδια για καλή τύχη, κοσμήματα για το νέο έτος, καδράκια-τελαράκια κ.α. Εκτός από γούρια, θα βρείτε και πολλά δωράκια σε γιορτινό και όχι μόνο mood, όπως χειροποίητες πετσετούλες μπάνιου και κουζίνας, υφασμάτινα welcome, οικολογικά σαπουνάκια, πλεκτά σκουφάκια και λαιμούς, πλεκτές τσάντες και υφασμάτινες χειροποίητες και πολλά είδη για μωρά και παιδιά όπως κοκαλάκια, τσαντούλες, κασετίνες, σαλιάρες κ.λπ.



Το κατάστημα δέχεται παραγγελίες για τη δημιουργία προσωποποιημένων δώρων, αν θέλετε να χαρίσετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.



Σημειώστε επίσης, ότι επειδή το Asteraki γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα, την ημέρα των εγκαινίων, 9/12, θα έχει έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα, οπότε… σπεύσατε!

Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 6, Πικέρμι
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6037009

Τα δώρα του διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν ένα τελαράκι-γούρι ή ένα υφασμάτινο δέντρο -ανάλογα με την προτίμησή τους! Το δώρο τους θα παραλάβουν από το κατάστημα.

Τελαράκι-γούρι

Τιμή: 14€

Υφασμάτινο δέντρο

Τιμή: 16€

 

v