5 λευκά σύνολα για το καλοκαίρι

5 λευκά σύνολα για το καλοκαίρι

Προφανώς δεν περιμένατε από εμάς να σας πούμε ότι το λευκό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα και ότι, μαζί με το μαύρο, ειδικά φέτος αποτελεί μία από τις επικρατέστερες τάσεις. Πώς, όμως, θα δημιουργήσετε τέλεια λευκή μονοχρωμία χωρίς το look σας να γίνει βαρετό;

Συνδυάστε τα λευκά σας σύνολα με μεταλλιζέ κοσμήματα ή με neon λεπτομέρειες (π.χ. στα μανό ή σε αξεσουάρ όπως τσαντάκια και πέδιλα) και θα δείχνετε σούπερ στιλάτες και λαμπερές.

Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω:

Αμάνικο φόρεμα και μεταλλιζέ κορδέλα

Αμάνικο φόρεμα Raxevsky σε broderie anglaise υφή, στενό στο μπούστο και με άνοιγμα από τη μέση και κάτω. Συνδυάστε το με τη μεταλλιζέ κορδέλα με τις μαργαρίτες για υπέροχο, ρομαντικό look.

Τιμές: 39,50 ευρώ για το φόρεμα και 8,99 ευρώ για την κορδέλα (Claire's).

Αμάνικο φόρεμα και statement κολιέ

Αμάνικο πουκαμισο-φόρεμα Mango, από λινό και βαμβάκι με μάο γιακά και κουμπάκια στο μπροστινό μέρος. Συνδυάστε το με το εντυπωσιακό statement κολιέ, με τις πολύχρωμες πλεξούδες και τις χάντρες, από το My Fashion Fruit.

Τιμές: 24,99 ευρώ για το φόρεμα και 14,50 ευρώ για το κολιέ.

Λευκό πουκάμισο βουάλ και μεταλλιζέ βραχιόλι

Λευκό πουκάμισο βουάλ από τα Zara, από 100% βαμβάκι. Συνδυάστε το με λευκό, στενό ντένιμ παντελόνι και το υπέροχο βραχιόλι της Diva Collection, από τα Li-la-lo, από επιχρυσωμένο ασήμι.

Τιμές: και 110 ευρώ για το βραχιόλι.

Ασύμμετρο φόρεμα και έντονο μανό

Ασύμμετρο φόρεμα All Saints, σε χαλαρή γραμμή, με υπέροχη απαλή υφή, χάρη στη σύνθεση από modal και μετάξι. Συνδυάστε το με ένα εκκεντρικό μανό, όπως το Aruba Blue, από τη συλλογή Essie.

Τιμές: 108 ευρώ για το φόρεμα και 12 ευρώ για το μανό.

Ασύμμετρη φούστα και μεταλλιζέ σανδάλια

Κρουαζέ φούστα με ζωνάκι, σε ασύμμετρη γραμμή και με αέρινη υφή, από τα BSB. Συνδυάστε τη με λευκό στενό, αμάνικο τοπ και σανδάλια από δέρμα ταμπά κα μεταλλιζέ από τα Nak.

Τιμές: 41,95 ευρώ για τη φούστα και 63 ευρώ για τα σανδάλια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v