5 look παραλίας για κάθε στυλ γυναίκας

5 look παραλίας για κάθε στυλ γυναίκας

Η παραλία είναι κάτι σαν καθαρτήριο του στιλ: Είναι από τα λίγα μέρη στα οποία μπορεί να βρεθεί κανείς φορώντας σχεδόν ό,τι θέλει ή και χωρίς να φορά τίποτα (εφόσον πρόκειται για παραλία γυμνιστών). Στην παραλία, λοιπόν, μπορείτε να επιδείξετε το στιλ σας σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα σχόλια των γύρω σας. Ποιος θα σας κρίνει για το υπερμέγεθες καπέλο σας, όταν εκείνος φορά μόλις λίγα εκατοστά latex υφάσματος;

Αναδείξτε, λοιπόν, την χίπισσα, την hipster, την «κλασσάτη», την αθλητική ή την sexy γυναίκα που κρύβεται μέσα σας, επιλέγοντας τα πιο στιλάτα και εντυπωσιακά μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ παραλίας, όπως αυτά που βρήκαμε παρακάτω.

Η χίπισσα

Ιδανικά δεν θα φορούσατε καν μαγιό. Αλλά αφού έτσι πρέπει, τουλάχιστον επιλέξτε κάτι πιο «στολισμένο», που θα ταιριάξει με τα αμέτρητα βραχιολάκια σας και τα δερμάτινα σανδάλια που θα ξεκολλήσουν από τα πόδια σας μόνο με τα πρωτοβρόχια.

Φωτό: Μαγιό-μπικίνι από τα H&M (τιμή: 33 ευρώ). Δερμάτινα σανδάλια Kouros –επικοινωνήστε με το κατάστημα για τιμές. Βραχιόλι για το πόδι από τα Accessorize (τιμή: 11,90 ευρώ).

Η hipster

Πλήρως ενημερωμένη για ό,τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στη μόδα και με γκαρνταρόμπα που ανανεώνεται σχεδόν εβδομαδιαίως. Είστε από τις γυναίκες που, ακόμα και στην παραλία, σας ρωτούν «αυτό από πού το πήρες;»

Φωτό: Σαγιονάρες Havaianas (τιμή: 25 ευρώ). Γυαλιά ηλίου AJ Morgan (τιμή: 19,88 ευρώ). Σορτς Bershka (τιμή: 14,99 ευρώ).

Η «κλασσάτη»

Η κομψότητα είναι το στοιχείο που σας χαρακτηρίζει και αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος, όπου κι αν βρεθείτε. Η παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φωτό: Μαγιό: Ολόσωμο Venus, από τα Triumph σε σκούρο κόκκινο χρώμα (τιμή: 44 ευρώ). Πλαστικές πλατφόρμες Migato (τιμή: 15 ευρώ). Τσάντα παραλίας Alexi Andriotti (τιμή: 27,50 ευρώ).

Η αθλητική

Η ξαπλώστρα δεν θα σας γνωρίσει ποτέ. Το μαγιό σας πρέπει να είναι αθλητικού τύπου για να παίζετε beach volley με άνεση. Σας ενδιαφέρει, όμως, να δείχνετε θηλυκές και στιλάτες.

Φωτό: Μαγιό: Golden Maze, από τα Roxy (τιμή: 45 ευρώ) –αναζητήστε τα στα καταστήματα Quicksilver. Playsuit Stussy, από τα Asos (τιμή: 54,35 ευρώ). Καπέλο Body Talk (τιμή: 12,60 ευρώ).

Η sexy

Έχετε αυτοπεποίθηση και δεν το κρύβετε. Αναδείξτε τις καμπύλες σας με σέξι μαγιό και κεντρίστε τα βλέμματα με ημιδιάφανα παρεό που αφήνουν τη φαντασία να οργιάζει.

Φωτό: Μαγιό (δεξιά): Kristie Bikini, από τα Agent Provocateur (τιμή: 145 ευρώ). Καπέλο Achilleas Accessories (τιμή: 8,95 ευρώ). Ημιδιάφανο σιφόν παρεό Fullah Sugah (τιμή: 4,83 ευρώ).

v