Τα must ρούχα και αξεσουάρ της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Τα must ρούχα και αξεσουάρ της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Το φθινόπωρο είναι η αρχή μιας νέας "εποχής" και ως εκ τούτου πρέπει να δένει με μπόλικο στυλ, διάθεση και φαντασία. Φέτος οι τάσεις θέλουν τη γυναίκα να παίζει με τη θηλυκότητά της αλλά ταυτόχρονα να μην αρνείται την ανδρική της πλευρά, να αγκαλιάζει τις απλές γραμμές αλλά παράλληλα να υιοθετεί έντονα χρώματα και σχέδια, να κάνει mix n match από προηγούμενες δεκαετίες αλλά την ίδια στιγμή να λανσάρει ένα πιο μοντέρνο στυλ. Μπερδευτήκατε; Δείτε αναλυτικά τα καλύτερα trends της φετινής σεζόν.

Ανδρόγυνο στυλ

Τα ρούχα της φθινοπωρινής σεζόν συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, μιας και η γκαρνταρόμπα γεμίζει με φαρδιά πουλόβερ και boyfriend jeans ή με στενά κοστούμια σε πιο αυστηρή "ανδρική" γραμμή. Γενικά το ανδρόγυνο look θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, με λεπτομέρειες ή με ολοκληρωμένα σύνολα που θα κάνουν τη διαφορά.

Prints παντού

Τα prints συνεχίζουν την περσινή τους πορεία, με διάφορα σχέδια και χρώματα στη φθινοπωρινή παλέτα. Ο συνδυασμός των skinny jeans με λεοπάρ μποτάκια παρουσιάστηκε στις πασαρέλες από τους Moschino και Armani ενώ ο οίκος Burberry αποθεώνει φέτος τις καρδούλες. Οποιοδήποτε print πάντως είναι καλοδεχούμενο!

Δερμάτινο ύφασμα

Τα δερμάτινα jackets και οι leather φούστες θα αποτελέσουν τη βασική τάση για φέτος το χειμώνα, χαρίζοντας έναν πιο punk χαρακτήρα, όπως έδωσαν τη γραμμή στις πασαρέλες τους οι Saint Laurent και Louis Vuitton. Μπορεί να γίνει ιδανικό στυλ (ανάλογα με τα αξεσουάρ) όχι μόνο για το γραφείο, αλλά και για τη βραδινή σας έξοδο.

Κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις

Από το κόκκινο της ντομάτας, μέχρι το κερασί, το δαμασκηνί και το βουργουνδί, το κόκκινο χτυπάει... κόκκινο φέτος το φθινοπωρο. Δώστε βάση και στο ροζ της τσιχλόφουσκας που θα κυριαρχήσει, φέρνοντας στο προσκήνιο έναν πιο ιδιόρρυθμο κοριτσίστικο όρο της θηλυκότητας στα παλτό αλλά και στα κομψά φορέματα.

Γκρι πανωφόρι

Τα γκρι ρούχα θα φορεθούν πολύ το φθινόπωρο και μάλιστα σε όλες τους τις εκδοχές. Ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα τα γκρι παλτό ή πανωφόρια που δένουν αρμονικά το σύνολο, βάζοντας τη σφραγίδα μιας πιο μουντής εποχής. Τολμήστε επίσης ένα total γκρι look που θα σπάει μόνο με μια μαύρη τσάντα και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Όσο πιο σέξι γίνεται

Μεταξωτά υφάσματα και διαφάνειες που σαγηνεύουν τους άνδρες στο πέρασμα τους. Οι οίκοι Marc Jacobs και Louis Vuitton δίνουν την έμπνευση και βάζουν τη γυναίκα να αποκαλύπτεται με ρετρό -πάντα- λεπτομέρειες. Αγοράστε μπλούζες και φορέματα με βελούδο ή διαφάνειες και παίξτε άφοβα με τη θηλυκότητά σας.

Το αξεσουάρ που πρέπει να έχετε

Ο οίκος Dolce & Gabbana προτείνει ογκώδη κολιέ που θυμίζουν έργα τέχνης. Τα περισσότερα κολιέ καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το ντεκολτέ και αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα βραδινό ποτό. Συνδυάστε τα και με απλά t-shirts και τζιν παντελόνι! Τα κοσμήματα-γιακάδες κάνουν επίσης θραύση σε casual ή βραδινό outfit.

Η μόδα στα παπούτσια

Φέτος θα φορεθούν οι ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά και τα ankle boots και τα brogues. Πολλά παπούτσια είναι σε έντονο χρώμα, ή έχουν prints και σε γενικές γραμμές υπογραμμίζουν το σύνολο που μπορεί να είναι σε πιο χαμηλούς τόνους. Ιδιαίτερη πρόταση είναι επίσης να συνδυάσετε αθλητικά με κομψό βραδινό ντύσιμο.

v