Παγοδρόμια στην Ελλάδα: 4 διευθύνσεις για παιχνίδι και τόλουπ!

Παγοδρόμια στην Ελλάδα: 4 διευθύνσεις για παιχνίδι και τόλουπ!

Αν το «Disney on Ice» που τελείωσε πριν μερικές ημέρες δημιούργησε στα παιδιά τη λαχτάρα να επιδοθούν και εκείνα σε ξέφρενες διαδρομές πατινάζ, μην αφήσετε την φθινοπωρινή καλοκαιρία να τους στερήσει την χαρά! Δείτε τα παγοδρόμια που λειτουργούν ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σπεύσατε για μια απίθανη οικογενειακή εμπειρία!

Ice Arena, στο Athens Heart

Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών (περί τα 1.000 τ.μ.), ενώ προσφέρει και έναν όμορφο περιβάλλοντα χώρο, στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ τα παιδιά κάνουν πατινάζ.

Το παγοδρόμιο είναι κλειστό, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την επίσκεψή σας εκεί ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ σε αυτό θα βρείτε εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 23:00, Σάββατο- Κυριακή 11:00-23:00.
Είσοδος: 10€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα (στην τιμή περιλαμβάνονται και τα παγοπέδιλα).
Ice Arena: Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Πειραιώς 186,Ταύρος.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Blanos Sports Park, στα Σπάτα

Απολαύστε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης στο παγοδρόμιο του Blanos, στο οποίο καλά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι θα βοηθήσουν εσάς και τα παιδιά σας να... οργώσουν τον πάγο! Η πίστα είναι όσο μεγάλη χρειάζεται ένας «πρωτάρης» στο σπορ, ενώ διαθέτει καλό φωτισμό.

Και όταν χορτάσετε βόλτα στον πάγο, μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο του πάρκου για νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας ή να απολαύσετε τον καφέ σας στο μοντέρνο café-bar.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11.00-23.00, Σάββατο και Κυριακή 10.00-00.00.
Είσοδος: 6€ τις καθημερινές και 9€ τα σαββατοκύριακα (περιλαμβάνονται τα παγοπέδιλα).
Blanos Sports Park: 1ο χλμ Λ. Πικερμίου Σπατών, Σπάτα Αττικής. Τηλ. 210 6635835.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Pagodromio Kosmopolis, στο Μαρούσι

Στον πολυχώρο του Odeon Kosmopolis λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο ένα περιποιημένο παγοδρόμιο μοντέρνου σχεδιασμού, με τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Εκεί μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν παγωμένες βόλτες και να διασκεδάσουν με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων.
Επιπλέον κατά την επίσκεψή σας στο Odeon Kosmopolis μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας και φυσικά να συνεχίσετε την βραδιά σας παρακολουθώντας ταινίες!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 16.00-23.00, Σάββατο και Κυριακή 11.00-23.00.
Είσοδος: 10€ (περιλαμβάνονται τα παγοπέδιλα).
Pagodromio Kosmopolis: Λ. Κηφισίας 73, Μαρούσι, τηλ. 6940665707.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Paradice Ice Rink, στην Θεσσαλονίκη

Τρεις πρώην αθλητές του χόκεϋ επί πάγου μετέτρεψαν το χώρο του πρώην Lidl, στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου, σε ένα θαυμάσιο παγοδρόμιο με 500 τ.μ. πίστα πάγου. Πρόκειται για το μοναδικό μόνιμο παγοδρόμιο σε όλη την Ελλάδα, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν όχι μόνο να μάθουν πατινάζ αλλά και να συμμετέχουν σε προγράμματα διδασκαλίας αθλημάτων επί πάγου, όπως το καλλιτεχνικό πατινάζ και το χόκεϋ.
Στο όμορφο σαλόνι του παγοδρομίου μπορείτε να απολαύσετε καφέ και ποτό, ενώ εκεί διοργανώνονται και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-00.00.
Είσοδος: 8€ (περιλαμβάνονται τα παγοπέδιλα).
Paradice Ice Rink: 7ο χλμ Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου, τηλ. 2311 820353.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

v