Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα...

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα...

Μερικές φορές, το κινητό ή το Tablet είναι η εύκολη λύση για όλους εμάς που χρειαζόμαστε λίγα λεπτά... ησυχίας να κάνουμε τις δουλειές μας. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις!

Ένας μπαμπάς, που έχει γίνει Viral, μας συστήνει αντί για κινητά και Tablet να δίνουμε στα παιδιά βιβλία από νωρίς! Έτσι, θα μάθουν πως, όταν θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο ήσυχα ή να ξεκουραστούν, δεν θα κολλήσουν στην οθόνη αλλά στις περιπέτειες ενός παραμυθιού. 

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok δείχνει τον προέφηβο γιο του στο αυτοκίνητο, ο οποίος, αντί να κάνει σκρολάρει στο smartphone του όπως συνηθίζεται, είναι αφοσιωμένος σε κάποιο εξωσχολικό βιβλίο. 

«Δώστε τους βιβλία αντί για κινητά από όταν είναι μικρά, και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό», γράφει στη λεζάντα και συμπληρώνει: «Με ευχαριστείτε αργότερα». Οι άλλοι γονείς, επαινούν τον Armando Hart και τη γυναίκα του που μεγάλωσαν έτσι τον γιο τους, και υπόσχονται να ακολουθήσουν τη συμβουλή του. 

@lifeinmotion08 We’re so blessed with our son Raya. I think he’s read more books than I have. #Books #Read #Fyp ♬ Sneaky Friends - Eitan Epstein Music

v