Τρυφερές στιγμές: 12 ζευγάρια που περιμένουν μωρό φωτογραφίζονται στον ύπνο τους!

Τρυφερές στιγμές: 12 ζευγάρια που περιμένουν μωρό φωτογραφίζονται στον ύπνο τους!

Όταν η τέχνη συναντά τις πιο τρυφερές στιγμές ενός ζευγαριού, τότε όλα αποκτούν καινούριο νόημα. Η Ρωσίδα φωτογράφος Jana Romanova παρουσίασε μια έκθεση με πρωταγωνιστές νεαρά ζευγάρια που πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Μετά από μία νύχτα με φιλικό ζευγάρι που σύντομα επρόκειτο να αποκτήσει παιδί, η Romanova εμπνεύστηκε για την έκθεσή της με περισσότερους μέλλοντες γονείς!

«Καθώς βοηθούσα κάποιο φιλικό μου ζευγάρι που περίμενε παιδί να κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι τους, πρόσεξα ότι υπήρχε μια σκάλα στη μέση του δωματίου, ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Το πρωί "χώθηκα" εκεί και τράβηξα κάποιες φωτογραφίες καθώς κοιμόντουσαν, έτσι για να θυμάμαι την στιγμή, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα ότι μπορώ να κάνω ένα ολόκληρο έργο σαν αυτό», αναφέρει η ίδια.

Η σειρά, που αποτελείται από 40 ζευγάρια Ρώσων, οι οποίοι μένουν στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη, έχει σκοπό να δείξει τη φυσικότητα των κινήσεών τους ενώ κοιμούνται και πώς οι ίδιοι προσφέρουν ζεστασιά στο νεογέννητο μωρό τους, ακόμα και μέσα στον ύπνο τους.

Δείτε την πιο τρυφερή photo gallery:

Πηγή: janaromanova.com

v