Tobacco Body: Δείτε τι ακριβώς παθαίνει ο οργανισμός από το κάπνισμα

Tobacco Body: Δείτε τι ακριβώς παθαίνει ο οργανισμός από το κάπνισμα

Η ιστοσελίδα tobaccobody.fi δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο ως ένα ακόμα μέσο που στόχο έχει να οδηγήσει τους ανθρώπους στη διακοπή του καπνίσματος. Ο τρόπος; Ξεκάθαρος και ρεαλιστικός: Μέσω του site θα δείτε πώς ακριβώς βλάπτει το κάπνισμα τον οργανισμό.

Εισερχόμενοι στο tobaccobody.fi καλείστε να επιλέξετε την γυναίκα ή τον άνδρα, για να δείτε πώς ακριβώς επηρεάζεται ο κάθε οργανισμός και τα όργανα των δύο φύλων. Στη συνέχεια, επιλέγετε το μέρος του σώματος που σας ενδιαφέρει να δείτε πώς καταστρέφεται από το τσιγάρο.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν κάθε μέρος του σώματος επιβαρύνεται, λίγο ή πολύ (κατά κανόνα πολύ), από το κάπνισμα.

Όταν επιλέξετε μέρος του σώματος, η σελίδα χωρίζεται στα δύο, προκειμένου να δείτε πόσο διαφέρει το μέρος αυτό σε καπνιστές και μη καπνιστές, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για το τι ακριβώς παθαίνει το μέρος αυτό αν είστε χρόνια καπνιστές.

Αν αναζητούσατε ένα ακόμα κίνητρο για να απαλλαχθείτε από την κακή αυτή συνήθεια, το tobaccobody.fi αναμφίβολα θα σας το δώσει.

v