Ζιβάγκο: Τα πιο όμορφα της αγοράς και πώς να τα φορέσετε

Ζιβάγκο: Τα πιο όμορφα της αγοράς και πώς να τα φορέσετε

Το ζιβάγκο κουβαλά μεγάλη ιστορία στον χώρο της μόδας. Από τους λάτρεις της ιππασίας, μέχρι τους αριστοκράτες και τους celebrities περασμένων δεακετιών καθιερώθηκε ως ρούχο εκκεντρικό, των καλλιτεχνών, των ακαδημαϊκών, των ασυμβίβαστων και των πνευματικών ανθρώπων. Η Audrey Hepburn στην ταινία "Funny Face" έκανε fashion statement με το μαύρο της ζιβάγκο ενώ η Marilyn Monroe έδωσε στο φακό μια πιο σέξι εκδοχή του. Το ζιβάγκο είναι ρούχο που φοριέται όλο τον χειμώνα, από το πρωί έως το βράδυ, αρκεί να συνδυαστεί με τους κατάλληλους τρόπους. Εμείς επιλέξαμε 5 ζιβάγκο και σας προτείνουμε πώς να τα φορέσετε!

Γκρι σκούρο, Zara

Ζιβάγκο ζέρσεϊ σε στενή γραμμή και στο απόλυτο χρώμα του χειμώνα, το γκρι. Συνδυάστε το ιδανικά με ένα στενό (ψηλόμεσο) παντελόνι ή μια pencil skirt. Μποτίνια ή ankle boots μπορούν να το αναδείξουν. 

Tιμή:  19,95 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.  

Φλοράλ, Bershka 

 


Ζιβάγκο με φλοράλ print και μαύρο τελείωμα σε λαιμό και μανίκια. Συνδυάστε το με ένα μαύρο παντελόνι ή -για ανατρεπτική εμφάνιση- με μια φλοράλ φούστα! Ένα ζευγάρι μαύρα μποτίνια δένουν απόλυτα το look.

Tιμή:  22,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Beshka

Μαύρο, Mango

Μαύρο ζιβάγκο σε χαλαρή γραμμή που κολακεύει το σώμα. Συνδυασμένο με skinny μαύρο παντελόνι ή μια midi φούστα μπορεί να δημιουργήσει 60s ρετρό αίσθηση στο χειμωνιάτικο στυλ.

Tιμή: 9,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Mango.

Φαρδύ κόψιμο, Pull & Bear 

Ζιβάγκο φαρδύ, σε ανοιχτό γκρι χρώμα και σε casual ύφος που μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως. Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από τζιν παντελόνι ή να το συνδυάσετε μίνι φούστα, καλσόν και μποτίνια. 

Τιμή: 12,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Pull & Bear

Με μπλε print, Αsos 

Ένα ζιβάγκο σε υπέροχο έντονο χρώμα, δίνει ζωντάνια μέσα στο χειμώνα. Με μπλε και κίτρινες αποχρώσεις και συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι ή στενό τζιν μπορεί να αποθεώσει το ντύσιμο. 

Τιμή: 63,91 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Asos

Πώς να φορέσετε σωστά το ζιβάγκο:

Για casual εμφάνιση:

Ταιριάξτε ένα φαρδύ ζιβάγκο με ένα τζιν ή υφασμάτινο στενό παντελόνι και μποτάκια.

Για εμφάνιση γραφείου:

Συνδυάστε ένα στενό ζιβάγκο με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα σακάκι.

Για λαμπερή βραδινή εμφάνιση:

Mπορείτε να συνδυάσετε ένα μαύρο ζιβάγκο με μια κοντή δερμάτινη φούστα και μαύρα ankle boots. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε ζιβάγκο πάνω από φόρεμα, αρκεί να προσθέσετε κάποια έξτρα αξεσουάρ.

Και μερικές ακόμη προτάσεις!

Συνδυάστε ένα ζιβάγκο crop top με φούστα ή παντελόνι.

 

v