Διαφάνεια: Η τελευταία λέξη της μόδας σε ρούχα για όλες τις ώρες

Διαφάνεια: Η τελευταία λέξη της μόδας σε ρούχα για όλες τις ώρες

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι τον χειμώνα η διαφάνεια είναι «επικίνδυνη». Το να αποκαλύπτουμε, έστω και τμηματικά, σημεία του σώματός μας, είναι καλοκαιρινή συνήθεια. Αυτό, όμως, πιθανώς να ισχύει σε μία χώρα με πραγματικό χειμώνα –στην Ελλάδα, η Άνοιξη έρχεται λίγο πιο γρήγορα. Άλλωστε, οι διαφάνειες αποτελούν κορυφαία τάση της τρέχουσας περιόδου και, όχι άδικα, αφού αναδεικνύουν την θηλυκότητα και το σεξ απίλ με τον πιο κομψό τρόπο!

Τα καλά νέα, μάλιστα, αναφορικά με την δημοφιλή αυτή τάση είναι ότι δεν αφορά μόνο το βραδινό ντύσιμο (αν και εκεί αποθεώνεται), αλλά μπορεί να συμπεριληφθεί και στις καθημερινές μας εμφανίσεις, μέσα από ρούχα casual και λιτά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Πουλόβερ με διαφάνεια στους ώμους, Zara

Λευκό διάφανο πουλόβερ από βισκόζη και νάιλον, ιδανικό για τις ώρες γραφείου. Συνδυάστε το με ένα σκουρόχρωμο παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Τιμή: 35,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Zara.

Μακρυμάνικο πουκάμισο, Sisley

Μακρυμάνικο διαφανές πουκάμισο με εσωτερικό τοπ, σε σοκολατί χρώμα, με μικρό άνοιγμα στην πλάτη. Συνδυάστε το με ψηλόμεση δερμάτινη φούστα, για τις πιο business εμφανίσεις σας.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Sisley.

Τοπ με διαφανείς ρίγες, Mango

Χαριτωμένο και ευκολοφόρετο τοπ με διαφανείς ρίγες και ματ μπούστο, σε μαύρο χρώμα. Συνδυάστε το με μαύρο παντελόνι γραφείο ή και με τζιν και μαύρες μπαλαρίνες.

Τιμή: 14,99 ευρώ (με την έκπτωση).
Αναζητήστε το στα καταστήματα Mango.

Φόρεμα με διαφάνειες, Asos

Petite φόρεμα, σε ίσια γραμμή, με διαφάνειες σε μορφή λωρίδας σε καλά μελετημένη σημεία του σώματος. Ιδανικό για απογευματινές εμφανίσεις με ένα μαντό στο ίδιο μήκος.

Τιμή: 36,8 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Asos.com.

Maxi φούστα με διαφάνεια, H&M

Μακριά φούστα με αέρινη υφή και ελαστική μέση, και εσωτερική ζέρσεϊ φόδρα. Ιδανική για όλες τις ώρες, από το πρωί με βαμβακερό τοπ και μποτάκια, μέχρι το βράδυ με σατέν τοπ και πλατφόρμες. Διατίθεται μόνο σε μαύρο.

Τιμή: 12,95 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα H&M.

v