Ανοιξιάτικη nail art: Υπέροχα σχέδια για όμορφα νύχια!

Ανοιξιάτικη nail art: Υπέροχα σχέδια για όμορφα νύχια!

Η φετινή ανοιξιάτικη σεζόν φέρνει στην ομορφιά εκπλήξεις, ιδέες και προκλήσεις. Τα νύχια μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο με προτάσεις, για σχέδια και χρώματα, που προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σας παραθέτουμε τις 10 πιο δυνατές ανοιξιάτικες τάσεις στα νύχια για να είστε πάντα... μπροστά και μέσα στη μόδα.

Απόλυτο λευκό

Το λευκό δεν είναι καινούργιο στις επιλογές μας, διατηρεί ωστόσο με ευκολία τα σκήπτρα του για τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες. Όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο!

Απίθανα prints

Τα σχέδια αποκτούν πρωτότυπους συνδυασμούς που παραπέμπουν σε... αφηρημένη τέχνη! Αν τα συνδυάσετε χρωματικά και με το μακιγιάζ τότε έχετε απογειώσει την τάση.

Κρύσταλλα, κοσμήματα, χάντρες

Το μανικιούρ πάει ένα βήμα παραπέρα τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας, κοσμώντας τα νύχια με χάντρες, κοσμήματα ή και κρυστάλλους. Μπορεί να μη φαίνεται πρακτικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, είναι ωστόσο άκρως εντυπωσιακό!

Ρίγες παντού

Ρίγες σε κάθε τους μορφή: Σε τρίλιζα, σε λευκό ή σε έντονο χρώμα, διαγώνιες και κάθετες, το ριγέ αποτελεί την απόλυτη τάση της άνοιξης στα νύχια.

Σε αποχρώσεις του πορτοκαλί

Το πορτοκαλί έρχεται δυναμικά φέτος να κλέψει τη θέση του κόκκινου και του μπορντό. Σκέτο ή με διάφορα prints και σχέδια, δίνει εναλλακτικά το παρόν στις φετινές τάσεις.

Goth διάθεση

Οι σκούρες αποχρώσεις στα νύχια έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις πολλών γυναικών το τελευταίο διάστημα. Εκτός από το κλασικό πλέον μαύρο, τολμήστε το σκούρο καφέ, σε ένα πιο ρετρό στυλ.

Παλέτα με παστέλ

Τα παστέλ χρώματα επανέρχονται κάθε σεζόν, αλλα φέτος "παίζουν" πολύ στο απαλό ροζ και στο βεραμάν. Δώστε ένταση με εκκεντρικά ρούχα, αφήνοντας τα νύχια να δημιουργήσουν ισορροπία.

Διχρωμίες

Hot τάση της φετινής σεζόν! Οι διχρωμίες στα νύχια σε πολλαπλούς συνδυασμούς (και πάνω σε διαφορετικά μήκη νυχιών) κάνουν απίστευτη αίσθηση... αρκεί να ταιριάζουν σωστά μεταξύ τους.

Κόκκινο αγαπημένο

Μπορεί οι νέες τάσεις να κλέβουν την παράσταση, υπάρχουν όμως και οι κλασικές και πολύ αγαπημένες επιλογές. Το κόκκινο πάει παντού, με όλα και σε όλες τις γυναίκες.

Μεταλλική υφή

Το metallic ύφος κέρδισε ένα σημαντικό μερίδιο στις τάσεις της ποοηγούμενης σεζόν. Συνεχίζει ακάθεκτο και την Άνοιξη, σε διάφορες αποχρώσεις, από μπορντό μέχρι μοβ και έντονο μπλε.

v