Beatific Summer Prep: Προϊόντα για τέλειο σώμα 30% φθηνότερα!

Beatific Summer Prep: Προϊόντα για τέλειο σώμα 30% φθηνότερα!

Ενόψει του καλοκαιριού, η Beatific, η κορυφαία σειρά καλλυντικών του Ομίλου Υγεία, παρουσιάζει 5 καινοτόμα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον πιο όμορφο, νέο, λαμπερό εαυτό σας στην παραλία, και σας τα προσφέρει με έκπτωση 30% για να τα δοκιμάσετε! Συγκεκριμένα:

_Η κρέμα Buttock Uplift δίνει σχήμα στους γλουτούς, ενισχύοντας το καμπυλώδες περίγραμμά τους – το τελικό αποτέλεσμα είναι τονωμένη, λεία επιδερμίδα και σφιχτοί, καλοσχηματισμένοι γλουτοί
_Η κρέμα Arm Shaping συσφίγγει και αδυνατίζει την εσωτερική περιοχή των μπράτσων, σμιλεύοντας και μορφοποιώντας το περίγραμμά τους.
_Η κρέμα Stretch Mark Repair είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση των ραγάδων σε όλο το σώμα ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας
_Η μάσκα προσώπου Hydra Exfoliator απολεπίζει με ήπιο χημικό πήλινγκ, προσφέροντας άμεσα νεανική λάμψη και λεία επιδερμίδα. Το χημικό πήλινγκ, εκτός των άλλων ευεργετικών του ιδιοτήτων, επιταχύνει τη διαδικασία του μαυρίσματος.
_Ο ορός Hydrating Comfort είναι ένας απίστευτα ενυδατικός ορός ο οποίος καταπραϋνει άμεσα το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν/μετά από δερματολογικές πράξεις που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα, όπως χημικό peeling, laser κοκ. ενώ είναι ιδανικός για άμεση ανακούφιση από ηλιακό έγκαυμα. Τέλος, βοηθάει τη διατήρηση του μαυρίσματος για περισσότερο καιρό, διατηρώντας την επιδερμίδα πλήρως ενυδατωμένη, αποτρέποντας έτσι το ξεφλούδισμα.

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και online στο e-shop www.beatific.gr. Η προσφορά ισχύει από Μ. Δευτέρα, 14 Απριλίου, έως και 31 Μαϊου.

v