5 φανταστικά παιχνίδια για την παραλία!

5 φανταστικά παιχνίδια για την παραλία!

Ωραία τα κουβαδάκια και οι μπαλίτσες, όμως πολύ σύντομα τα παιδιά τα βαριούνται και αναζητούν άλλα παιχνίδια για να γεμίσουν τις ανέμελες ώρες τους στην παραλία. Τι παιχνίδια; Βρήκαμε τα 5 πιο διασκεδαστικά για φέτος το καλοκαίρι που υπόσχονται να ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια σας!

Πειρατικό καράβι, Little Tikes

Το πειρατικό καράβι νερού θα απασχολήσει τα μικρά παιδιά διασκεδάζοντάς τα για ώρες! Θα ξετρελαθούν από την όψη του και θα ενθουσιαστούν με τις δραστηριότητες που τους προσφέρει. Περιλαμβάνει έναν συμπαθέστατο καρχαρία, έναν φιλικό πειρατή, άγκυρα που ανεβοκατεβαίνει με μηχανισμό, κουβαδάκια, στραγγιστήρια και πύργο παρατήρησης. Ό,τι, δηλαδή, χρειάζεται ένα παιδί στην παραλία!

Τιμή: 94 ευρώ.

Θα το βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών που φέρνουν παιχνίδια Little Tikes, όπως Perfectoys Πανταζόπουλος, Μουστάκας κ.α.

Τραπέζι για νερό και άμμο, ELC

Ένα παιχνίδι που θα απασχολήσει για ώρες παιδιά από 1 έτους, καθώς έχουν την δυνατότητα να το γεμίσουν με άμμο και νερό, χρησιμοποιώντας τις τσουγκράνες και τα φτυάρια, να αναμειγνύουν τα δύο αυτά υλικά και να φτιάχνουν σχέδια πάνω στην άμμο.

Τιμή: 32 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα ELC.

Φουσκωτό ροζ τζετ σκι, We love toys

Ποιο παιδί δεν θα ξετρελαινόταν με αυτό το φουσκωτό μηχανάκι της θάλασσας; Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών, ωστόσο σε καμία περίπτωση το παιχνίδι αυτό δεν αποτελεί σωσίβιο, γι'αυτό φροντίστε να βρίσκεστε πάντα δίπλα στο παιδί όταν παίζει με αυτό.

Τιμή: 6,49 ευρώ.

Αγοράστε το online από το We love toys.

Φουσκωτό παιχνίδι δραστηριοτήτων, Imaginarium

Το ολοκαίνουργιο φουσκωτό με τα 4 παιχνίδια, από τα Imaginarium, υπόσχεται διασκέδαση στην ύπαιθρο. Έχει 3 κρίκους, 1 μπάλα για μπάσκετ και 1 του ράγκμπι και 5 τρύπες για να πετάνε τα παιδιά μέσα τις μπάλες. Ευνοεί την ανάπτυξη της σωματικής-κιναισθητικής νοημοσύνης σε υπαίθριο χώρο, είτε στην θάλασσα ή την πισίνα είτε σε κήπο. Απευθύνεται σε ηλικίες από 3 ετών.

Τιμή: 27,95 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Imaginarium.

Σετ του ψαρά, Haba

To σετ ψαρέματος της Γερμανικής εταιρίας ΗΑΒΑ περιλαμβάνει τσάντα, η οποία περιέχει ένα τηλεσκοπικό καλάμι και μια απόχη ψαρέματος. Σε αυτό θα βρείτε ακόμα εξαρτήματα, όπως ένα διαιρούμενο κουτάκι με βαρίδια και 25 αγκίστρια καθώς και 2 σημαδούρες φελλού. Η απόχη είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με ύψος 75-135 εκατοστά. Το καλάμι έχει λαβή από φελλό και ύψος 185 εκατοστά. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από πολυεστερικό ύφασμα. Χαρίστε το στο παιδί και δώστε του την ευκαιρία να ασχοληθεί με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θερινά χόμπι!

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 χρονών.

Τιμή: 74 ευρώ.

Αναζητήστε το σε καταστήματα παιχνιδιών που φέρνουν παιχνίδια Haba, όπως η Ανέμη και τα Public.

v