ΕΕΤΑΑ: Μέχρι την Δευτέρα 4/8/2014 οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ: Μέχρι την Δευτέρα 4/8/2014 οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε η αίτηση που θα πρέπει να καταθέσουν οι μητέρες για να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015. Η αίτηση από τους γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014-2015 θα πρέπει να σταλεί έως τις 4/8/2014.

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr), οι τελικοί πίνακες επιλογής βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2014-2015.

Συγκεκριμένα oι πίνακες έχουν ως εξής:

Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)
Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)
Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 έως την προσχολική ηλικία)
Πίνακας μη δικαιούχων

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της προκήρυξης που δημοσίευσε στο ΑΠΕ η «δικαιούχος της Πράξης ορίζεται η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκηση» (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., δικαίωμα συμμετοχής έχουν ωφελούμενοι που έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, προσαυξανόμενο κατά 3.000 για κάθε επιπλέον παιδί, με ανώτατο όριο τις 36.000.

Αναλυτικότερα, η μοριοδότηση θα γίνει ως εξής:

  • Το χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που έχει δηλωθεί.
  • Η κατάσταση απασχόλησης, η εργασιακή σχέση και το είδος απασχόλησης.
  • Η ανεργία από τον Ο.Α.Ε.Δ.
  • Η οικογενειακή κατάσταση.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ μόνο ταχυδρομικά ή με courier. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 4/8/2014 και ώρα 14:00. Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ την αίτηση.

Πηγή: dikaiologitika.gr

v